Groene plant, 100cm, Drakenbloedboom / Drakenboom, groen


Code
28-FA4
Besteleenheid
1

€ 62,88 /Stuk Excl. btwDeel dit product

Deze robuuste Drakenbloedboom Dracaena Fragrans Janet Lind zuivert de lucht in je huis of bedrijf en is een lust voor het oog.

Welriekende groene Drakenbloedboom


Over de exotische Dracaena bestaan vele legendes. Doordat van enkele soorten uit beschadigd blad rode hars druppelt, wordt deze boom, en in het klein dus ook de plant, in de volksmond Drakenbloedboom of Drakenplant genoemd. Het uiterlijk van deze karakteristieke plant is vrij grof en wat wild, wat hem in je winkel, zorginstelling of horecagelegenheid een lekker losse uitstraling geeft. De Dracaena Fragrans Janet Lind heeft een welriekende geur en levert je met een beetje geluk grappige witte en roze bloempjes.

Groene vingers niet vereist


De langzaam groeiende Dracaena is al jarenlang een populaire groene kamerplant voor thuis of op kantoor. Doordat hij oorspronkelijk uit de donkere oerwouden van Afrika, Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië komt, heeft hij maar weinig verzorging nodig. Hij gedijt prima bij weinig licht en verlangt alleen wat water op het moment dat de grond een beetje is ingedroogd. Bij te veel water krijgt de plant wortelrot. Geef hem in het groeiseizoen eens in de zes weken voeding. Volgens NASA behoort de Dracaena tot de meest luchtzuiverende planten ter wereld. Pas wel op met kinderen en huisdieren, want de Drakenbloedboom kan voor hen een beetje giftig zijn.

Supervers


Deze Dracaena Fragrans Janet Lind oftewel Drakenbloedboom wordt met een hoogte van 100 cm per stuk geleverd in een plastic binnenpot. Op het moment dat jij je plant bij ons bestelt, staat hij nog bij de kweker in de kas. Hij is dus supervers!

Levering in speciale plantendoos


We verpakken je groene aankoop in een speciale SendProof-verzenddoos van ongebleekt FSC-kraftkarton. In deze stevige plantenverpakking wordt je plant zo bevestigd, dat hij tijdens het transport niet kan bewegen. De stevige plantendoos is dankzij handige inkepingen moeiteloos te tillen en beschermt zijn kwetsbare inhoud optimaal.Algemeen
Code 28-FA4
Merk Neutraal
EAN 8717191523714
Latijnse naam Dracaena Fragrans Janet Lind
Volksnaam Drakenbloedboom / Drakenboom
Maten en gewichten
Potmaat (cm) 27
Hoogte (cm) 100
Uiterlijk
Kleur Groen
Uitvoering
Variant Groene plant

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie