Groene plant, 100cm, Drakenbloedboom / Drakenboom, groen


Code
28-FA6
Besteleenheid
1

€ 47,39 /Stuk Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Deze robuuste Drakenbloedboom Dracaena Marginata zuivert de lucht in je huis of bedrijf en is een lust voor het oog.

Sierlijke groene Drakenbloedboom


Over de exotische Dracaena bestaan vele legendes. Doordat van enkele soorten uit beschadigd blad rode hars druppelt, wordt deze boom, en in het klein dus ook de plant, in de volksmond Drakenbloedboom of Drakenplant genoemd. Deze gouwe ouwe is al heel lang een van de populairste groene planten voor in de huiskamer, en tegenwoordig ook voor in je winkel, horecagelegenheid of zorginstelling. De sierlijke Dracaena Marginata wordt gekenmerkt door zijn kale stam met dunne, flexibele puntbladeren die zijn voorzien van rozerode randjes. Hij kan goed tegen een stootje en overleeft elke verhuizing.

Groene vingers niet vereist


De langzaam groeiende Dracaena is al jarenlang een populaire groene kamerplant voor thuis of op kantoor. Doordat hij oorspronkelijk uit de donkere oerwouden van Afrika, Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië komt, heeft hij maar weinig verzorging nodig. Hij gedijt prima bij weinig licht en verlangt alleen wat water op het moment dat de grond een beetje is ingedroogd. Bij te veel water krijgt de plant wortelrot. Geef hem in het groeiseizoen eens in de zes weken voeding. Volgens NASA behoort de Dracaena tot de meest luchtzuiverende planten ter wereld. Pas wel op met kinderen en huisdieren, want de Drakenbloedboom kan voor hen een beetje giftig zijn.

Supervers


Deze Dracaena Marginata oftewel Drakenbloedboom wordt met een hoogte van 100 cm per stuk geleverd in een plastic binnenpot. Op het moment dat jij je plant bij ons bestelt, staat hij nog bij de kweker in de kas. Hij is dus supervers!

Levering in speciale plantendoos


We verpakken je groene aankoop in een speciale SendProof-verzenddoos van ongebleekt FSC-kraftkarton. In deze stevige plantenverpakking wordt je plant zo bevestigd, dat hij tijdens het transport niet kan bewegen. De stevige plantendoos is dankzij handige inkepingen moeiteloos te tillen en beschermt zijn kwetsbare inhoud optimaal.Algemeen
Code 28-FA6
Merk Neutraal
EAN 8717191523738
Volksnaam Drakenbloedboom / Drakenboom
Latijnse naam Dracaena Marginata
Maten en gewichten
Potmaat (cm) 27
Hoogte (cm) 100
Uiterlijk
Kleur Groen
Uitvoering
Variant Groene plant

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie