Groene plant, 100cm, Polyscias Fabian, groen


Code
28-FA20
Besteleenheid
1

€ 53,29 /Stuk Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Deze donkergroene dwergboom Polyscias Fabian met hartvormige bladeren bekijkt het leven van de zonnige kant.

Donkergroene Polyscias Fabian


In het Oudgrieks betekent Polyscias letterlijk ‘veel schaduw’. Deze plant vindt zijn oorsprong in de landen rondom de Indische Oceaan, van Oost-Afrika tot Australië. Polyscias dankt zijn naam aan de vele hartvormige donkergroene bladeren die voor veel schaduw zorgen. Die bladeren zitten over bijna de hele plant, tot en met de stam aan toe. Dit maakt de plant tot een groene blikvanger in elke winkel, horecagelegenheid en zorginstelling. Eigenlijk is deze Polyscias niet gewoon een plant; het is meer een dwergboom of verhoutende struik.

Wennen aan de zon


Zet de Polyscias Fabian niet direct in de volle zon, maar laat hem langzaam wennen. Zo kan hij steeds meer zonlicht aan en gaat hij het prima doen. Hij staat ook graag op plekken met veel kunstlicht. Houd de Polyscias vooral in de zomer goed vochtig, het liefst met kalkarm kraanwater. Door zijn donkergroene bladeren regelmatig te besproeien voorkom je stof en luis.

Supervers


Deze Polyscias Fabian wordt met een hoogte van 70 cm per stuk geleverd in een plastic binnenpot. Op het moment dat jij je plant bij ons bestelt, staat hij nog bij de kweker in de kas. Hij is dus supervers!

Levering in speciale plantendoos


We verpakken je groene aankoop in een speciale SendProof-verzenddoos van ongebleekt FSC-kraftkarton. In deze stevige plantenverpakking wordt je plant zo bevestigd, dat hij tijdens het transport niet kan bewegen. De stevige plantendoos is dankzij handige inkepingen moeiteloos te tillen en beschermt zijn kwetsbare inhoud optimaal.Algemeen
Code 28-FA20
Merk Neutraal
EAN 8717191523844
Volksnaam Polyscias Fabian
Maten en gewichten
Potmaat (cm) 27
Hoogte (cm) 100
Uiterlijk
Kleur Groen
Uitvoering
Variant Groene plant

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie