Groene plant, 100cm, Vingersboom, groen


Code
28-FA16
Besteleenheid
1

€ 43,83 /Stuk Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Laat je inspireren door deze grote, compacte Vingersboom. Ook voor mensen zonder groene vingers.

Grote groene Vingersboom


Het lijkt wel of de blaadjes van de Schefflera Arboricola vingers zijn. Dat verklaart meteen zijn volksnaam Vingersboom. In Taiwan, waar hij vandaan komt, en in veel andere landen noemen ze hem Dwergparapluboom. Deze miniboom brengt duidelijk de fantasie op gang, want hoe zou jij de Schefflera Arboricola Gold Capella noemen? Misschien word je geïnspireerd door de grote hoeveelheid grappige tweekleurige blaadjes, de spannend kronkelende luchtwortels of de unieke parapluvorm. Verzin maar een naam en wie weet…

Gemakkelijke allemansvriend


Deze grote Schefflera Arboricola Gold Capella is een gemakkelijke allemansvriend die je gerust alleen kunt laten in je winkel, horecagelegenheid of zorginstelling. In de zomer vindt hij het buiten ook heerlijk, zolang het maar zo’n 16 tot 18 graden Celsius is en de grond enigszins vochtig is. Snoei hem af en toe lekker om zijn mooie vorm te behouden.

Supervers


Deze Schefflera Arboricola Gold Capella oftewel Vingersboom wordt met een hoogte van 100 cm per stuk geleverd in een plastic binnenpot. Op het moment dat jij je plant bij ons bestelt, staat hij nog bij de kweker in de kas. Hij is dus supervers!

Levering in speciale plantendoos


We verpakken je groene aankoop in een speciale SendProof-verzenddoos van ongebleekt FSC-kraftkarton. In deze stevige plantenverpakking wordt je plant zo bevestigd, dat hij tijdens het transport niet kan bewegen. De stevige plantendoos is dankzij handige inkepingen moeiteloos te tillen en beschermt zijn kwetsbare inhoud optimaal.Algemeen
Code 28-FA16
Merk Neutraal
EAN 8717191523813
Latijnse naam Schefflera Arboricola Gold Capella
Volksnaam Vingersboom
Maten en gewichten
Potmaat (cm) 27
Hoogte (cm) 100
Uiterlijk
Kleur Groen
Uitvoering
Variant Groene plant

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie