Groene plant, 110cm, Croton Petra, groen


Code
28-FF2872
Besteleenheid
1

€ 68,10 /Stuk Excl. btwDeel dit product

Deze eerlijke wonderstruik Croton Petra is de bonte blikvanger in elke woning of bedrijfsruimte.

Bonte groene Croton Petra


Uit Indonesië en India Azië komt een van de meest kleurrijke planten ter wereld: de Codiaeum Variegatum, oftewel Croton. Hoe meer zonlicht deze plant krijgt, hoe bonter zijn bladeren zullen kleuren. De Croton Petra varieert hierdoor in kleur van lichtgroen met lichtgele bladnerven tot donkergroen met rode bladnerven. En ook op een wat minder lichte plek zal je Croton het goed doen, al kleurt zijn blad dan minder mooi. Niet voor niets noemen onze oosterburen deze plant liefkozend de Wonderstruik. Deze Croton Petra is voorzien van het Fair Flora-label. Dit bloemen- en plantenlabel geeft je de garantie van een eerlijke en duurzame productie.

Licht brengt kleuren


Geef deze grote Croton een mooi licht en zonnig plekje in je winkel, horecagelegenheid of zorginstelling, bijvoorbeeld voor een raam. Daarna heeft hij niet veel verzorging meer nodig. Zijn aarde moet voldoende vochtig blijven en ook wordt hij blij van een plantenspuit. De Croton houdt niet van tocht en kou, dus zorg altijd voor een omgevingstemperatuur boven de 15 graden Celsius.

Supervers


Deze Codiaeum Variegatum oftewel Croton Petra wordt met een hoogte van 110 cm per stuk geleverd in een plastic binnenpot. Op het moment dat jij je plant bij ons bestelt, staat hij nog bij de kweker in de kas. Hij is dus supervers!

Levering in speciale plantendoos


We verpakken je groene aankoop in een speciale SendProof-verzenddoos van ongebleekt FSC-kraftkarton. In deze stevige plantenverpakking wordt je plant zo bevestigd, dat hij tijdens het transport niet kan bewegen. De stevige plantendoos is dankzij handige inkepingen moeiteloos te tillen en beschermt zijn kwetsbare inhoud optimaal.Algemeen
Code 28-FF2872
Merk Neutraal
Volksnaam Croton Petra
Latijnse naam Codiaeum Variegatum
Maten en gewichten
Potmaat (cm) 27
Hoogte (cm) 110
Uiterlijk
Kleur Groen
Uitvoering
Variant Groene plant

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie