Groene plant, 110cm, Stokpalm, groen


Code
28-FA11
Besteleenheid
1

€ 88,33 /Stuk Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Deze grote en sterke Stokpalm brengt levendigheid op elke plek in je interieur.

Decoratieve groene Stokpalm


Wie had gedacht dat we ooit zelfs planten uit China zouden importeren? Toch is de Zuid-Chinese Rhapis Excelsa al enige tijd in Nederland te bewonderen, bijvoorbeeld als bladgroen in bloemstukken. En ook als potplant doet hij het bijzonder goed, omdat hij prachtig groen, groot, sterk en decoratief is. Rhapis, we noemen hem vanwege zijn karakteristieke stammen ook wel Stokpalm of Bamboepalm, is een bescheiden plant. Uitbundige bloemen geeft hij niet, maar in een wat donkerder hoekje in je winkel, horecagelegenheid of zorginstelling is hij een perfecte, levendige opvulling.

Gemakkelijke kamerplant


De Stokpalm is een gemakkelijke kamerplant die geen bijzondere verzorging nodig heeft. Zet hem gerust in de schaduw of verder weg van een raam. Zorg er vooral in de zomermaanden voor dat de grond altijd licht vochtig is. Zodra je deze schaduwpalm in het licht zet, gaat hij groeien en vraagt hij iets meer water van je.

Supervers


Deze Rhapis Excelsa oftewel Stokpalm wordt met een hoogte van 110 cm per stuk geleverd in een plastic binnenpot. Op het moment dat jij je plant bij ons bestelt, staat hij nog bij de kweker in de kas. Hij is dus supervers!

Levering in speciale plantendoos


We verpakken je groene aankoop in een speciale SendProof-verzenddoos van ongebleekt FSC-kraftkarton. In deze stevige plantenverpakking wordt je plant zo bevestigd, dat hij tijdens het transport niet kan bewegen. De stevige plantendoos is dankzij handige inkepingen moeiteloos te tillen en beschermt zijn kwetsbare inhoud optimaal.Algemeen
Code 28-FA11
Merk Neutraal
EAN 8717191523776
Latijnse naam Rhapis Excelsa
Volksnaam Stokpalm
Maten en gewichten
Potmaat (cm) 27
Hoogte (cm) 110
Uiterlijk
Kleur Groen
Uitvoering
Variant Groene plant

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie