Groene plant, 30cm, Ficus + Vijgenboom, groen


Code
28-DG2
Besteleenheid
1

€ 23,20 /doos à 2 stuks Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?


Levertijd twee werkdagen


Deel dit product

Geloof jij in sprookjes? De Ficus Green Kinky wil jou graag betoveren!

Betoverende groene Ficus


Als je wel eens in het sprookjesbos van de Efteling bent geweest, heb je vast en zeker de enorme Sprookjesboom ontmoet. Waarschijnlijk heb je een tijdje staan luisteren naar de verhalen van deze oude eik. Nu is een eik te groot voor in huis, en dus heeft de Efteling in 2014 deze Ficus Green Kinky geadopteerd als kleine broertje. Hierdoor kan elke winkel, horecagelegenheid en zorginstelling nu ook worden betoverd. De Ficus, in Nederland ook wel Vijgenboom genoemd, is al jaren een zeer geliefde binnenplant. Deze bladrijke variant geeft elke ruimte meteen een groene expressie.

Graag een vaste stek


De Ficus Green Kinky heeft het liefst een vaste plaats in huis. Het kost de plant namelijk veel tijd om aan een nieuwe locatie te wennen. Geef de Sprookjesboom een mooi, opvallend plekje dat licht genoeg is en vermijd direct zonlicht. Je mag de plant met kleine beetjes draaien als hij één kant op groeit. De Ficus heeft weinig onderhoud nodig. Geef de plant water op kamertemperatuur zodra de potgrond droog aanvoelt, maar laat de kluit niet uitdrogen.

Supervers


Deze Sprookjesboom Ficus Green Kinky wordt met een hoogte van 30 cm per twee stuks geleverd in een plastic binnenpot. Op het moment dat jij je planten bij ons bestelt, staan ze nog bij de kweker in de kas. Ze zijn dus supervers!

Levering in speciale plantendoos


We verpakken je groene aankoop in een speciale SendProof-verzenddoos van ongebleekt FSC-kraftkarton. In deze stevige plantenverpakking worden je planten zo bevestigd, dat ze tijdens het transport niet kunnen bewegen. De stevige plantendoos is dankzij handige inkepingen moeiteloos te tillen en beschermt zijn kwetsbare inhoud optimaal.Algemeen
Code 28-DG2
Merk Neutraal
Volksnaam Ficus + Vijgenboom
Latijnse naam Ficus Green Kinky
Maten en gewichten
Potmaat (cm) 14
Hoogte (cm) 30
Uiterlijk
Kleur Groen
Uitvoering
Variant Groene plant

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie