Groene plant, 32cm, Calathea, groen


Code
28-DG8
Besteleenheid
1

€ 21,58 /doos à 3 stuks Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

Staat deze fluwelen Calathea uit het regenwoud straks in jouw winkel, horecagelegenheid of zorginstelling?

Aaibare groene Calathea


Deze Calathea Rufibarba is een tropisch buitenbeentje, vooral vanwege zijn hoge aaibaarheidsfactor. Rufibarba betekent ‘harige veren’. Een passende naam, want de lange gegolfde bladeren hebben aan de onderkant heel fijne haartjes die je uitnodigen om ze eindeloos te strelen. Het blad is lichtgroen tot grijsgroen aan de bovenkant en dieprood aan de onderzijde. Probeer daar maar eens vanaf te blijven!

Veeleisende schoonheid


In de natuur groeit deze tropische plant in het regenwoud. Niet gek dus dat Calathea Rufibarba graag wordt verwend met een lekker warm plekje in de schaduw of halfschaduw, bijvoorbeeld in een kas of kamerkasje. De veeleisende Calathea houdt bovendien van vochtige grond en wordt graag besproeid met kalkvrij water. In ruil voor al die aandacht geeft hij je echte schoonheid terug. Een uitdaging voor echte plantenliefhebbers.

Supervers


Deze Calathea Rufibarba wordt met een hoogte van 32 cm per drie stuks geleverd in een plastic binnenpot. Op het moment dat jij je planten bij ons bestelt, staan ze nog bij de kweker in de kas. Ze zijn dus supervers!

Levering in speciale plantendoos


We verpakken je groene aankoop in een speciale SendProof-verzenddoos van ongebleekt FSC-kraftkarton. In deze stevige plantenverpakking worden je planten zo bevestigd, dat ze tijdens het transport niet kunnen bewegen. De stevige plantendoos is dankzij handige inkepingen moeiteloos te tillen en beschermt zijn kwetsbare inhoud optimaal.Algemeen
Code 28-DG8
Merk Neutraal
EAN 8717191039314
Latijnse naam Calathea Rufibarba
Volksnaam Calathea
Maten en gewichten
Potmaat (cm) 12
Hoogte (cm) 32
Uiterlijk
Kleur Groen
Uitvoering
Variant Groene plant

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie