Groene plant, 70cm, Lepelplant, wit/Groen


Code
28-FF3229
Besteleenheid
1

€ 21,14 /Stuk Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?


Levertijd twee werkdagen


Deel dit product

Deze eerlijke Lepelplant Spathiphyllum Vivaldi geeft je al het mooie, goede en gezonde van planten.

Groene Lepelplant Spathiphyllum Vivaldi


De vorm van het grote witte blad bovenop al die groene bladeren gaf deze plant zijn volksnaam Lepelplant. Dit imposante witte blad is echter niet de bloem: dat is de rechtopstaande steel, de ‘spadix’, die hieruit groeit. Op die spadix zitten de bloempjes van deze Lepelplant. Deze Vivaldi heeft kleinere en smallere bladeren dan zijn grote zus Sweet Lauretta. Spathiphyllum is ontdekt in de tropische regio’s van Midden- en Zuid-Amerika en Zuidoost-Azië, waarna hij met groot succes in Europa werd geïntroduceerd als kamerplant.

Uitzonderlijk luchtzuiverend


Ook na tweehonderd jaar is de Spathiphyllum onverminderd populair. Onderzoeken van NASA en TNO wezen enkele jaren geleden zelfs uit dat de Spathiphyllum bijzondere eigenschappen heeft op het gebied van luchtzuivering en regulering van de luchtvochtigheid. Dit maakt de Lepelplant tot een mooie, goede en gezonde plant voor je winkel, horecagelegenheid of zorginstelling, zeker als daar weinig ventilatie is. Deze Spathiphyllum Vivaldi is voorzien van het Fair Flora-label. Dit bloemen- en plantenlabel geeft je de garantie van een eerlijke en duurzame productie.

Mooi met veel water


Plaats de Spathiphyllum liefst in potgrond met kokosvezel in een ruimte met matig licht. Deze tropische plant uit het Amazonegebied houdt niet van tocht en kou, heeft veel water nodig en de aarde moet voldoende vochtig blijven. Dit maakt de badkamer tot een ideale plek voor de Lepelplant. Houd de kamertemperatuur op minimaal 14 graden Celsius. Je voorkomt bruin blad door af en toe te sproeien met een plantenspuit en ook eens per maand wat voeding doet wonderen. Kleuren de witte bladeren groen en de groene bladeren bruin? Snijd deze dan zo laag mogelijk af. Verpotten doe je het best in het voorjaar.

Supervers


Deze Spathiphyllum Vivaldi oftewel Lepelplant wordt met een hoogte van 70 cm per stuk geleverd in een plastic binnenpot. Op het moment dat jij je plant bij ons bestelt, staat hij nog bij de kweker in de kas. Hij is dus supervers!

Levering in speciale plantendoos


We verpakken je groene aankoop in een speciale SendProof-verzenddoos van ongebleekt FSC-kraftkarton. In deze stevige plantenverpakking wordt je plant zo bevestigd, dat hij tijdens het transport niet kan bewegen. De stevige plantendoos is dankzij handige inkepingen moeiteloos te tillen en beschermt zijn kwetsbare inhoud optimaal.Algemeen
Code 28-FF3229
Merk Neutraal
Volksnaam Lepelplant
Latijnse naam Spathiphyllum Vivaldi
Maten en gewichten
Potmaat (cm) 17
Hoogte (cm) 70
Uiterlijk
Kleur Wit/Groen
Uitvoering
Variant Groene plant

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie