Haar- en bodysoap Colors Unlimited, 200ml


Code
21-1076322
Besteleenheid
4

€ 5,67 /doos à 3 stuks Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wilt u geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?
Deel dit product

De haar-, body- en handzeep van Colors Unlimited staat symbool voor genieten.

Haar-, body- en handzeep van Colors Unlimited


Laat je gasten volop genieten van deze haar-, body- en handzeep van Colors Unlimited. Het knalgele flesje, naar de kleur van de zon, straalt geluk en optimisme uit. De verpakking geeft je gasten energie voor én na een sportief dagje in de buitenlucht.

Vleugje green tea


Het vleugje fris sprankelende groene thee in dit alles-in-eenproduct stimuleert en activeert. Een sensatie na het wandelen, fietsen, fitnessen of andere sport. De haar-, body- en handzeep is mild voor de huid en is lekker praktisch: losse flesjes en tubes met aparte producten zijn overbodig. De haar-, body- en handzeep is geschikt voor dagelijks gebruik. Dat wordt genieten in geuren en kleuren!

Flesje van 200 ml met drukpompje


Deze haar-, body- en handzeep wordt geleverd in een flesje van 200 ml met een praktisch drukpompje. Handig: door de grotere verpakking zullen je gasten het flesje niet snel meenemen. Ook is een pompje zuiniger in gebruik dan een tube, omdat er minder wordt weggegooid. Minder verspilling, plastic en afval dus, ten gunste van het milieu. Ideaal als je een hotel, bed and breakfast of Airbnb-woning runt met een duurzame uitstraling.

Colors Unlimited: een kleurig geheel


Colors Unlimited biedt een kleurig geheel aan producten: van bad- en douchegel tot washandjes en schoenpoets. Voor een uniforme look kun je dus al je gastenbenodigdheden van deze lijn kiezen. Je gasten zullen de kleurrijke ambiance zeker waarderen.


Maten en gewichten
Code 21-1076322
Merk Colors Unlimited
Inhoud (ml) 200
Uitvoering
Geur Groene thee

Merk Colors Unlimited

Wil je geen neutrale lijn, maar hou je van meer uitgesproken accessoires? Colors Unlimited is een vrolijke lijn die kleur in elke kamer brengt. Een feestje op de wastafel!

Colors Unlimited: alle kleuren in huis

Ieder product uit de Colors Unlimited-lijn heeft zijn eigen kleur. Met de hele range heb je dus alle kleuren van de regenboog in huis. Zo is er voor elk wat wils.

Sportieve uitstraling

De verpakking van deze lijn heeft een moderne en sportieve look. Niet voor niets zijn de gastenbenodigdheden van Colors Unlimited vooral populair bij sporthotels en accommodaties met een sportieve uitstraling. Vanaf vijfduizend stuks kunnen wij je producten bovendien leveren met je eigen bedrukking.

Geur van green tea

De verzorgingsproducten van Colors Unlimited hebben een fris sprankelend aroma van green tea. Heerlijk om een sportief dagje mee te beginnen en af te sluiten. Green tea is een neutrale, niet-overheersende geur en daardoor prettig voor iedereen, zowel voor man als vrouw (unisex). Prima geschikt dus voor al je gasten!


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie