Haarnet, Non-woven, astrocaps, blauw


Met deze astrocap wordt hygiënisch en voedselveilig werken je wel heel gemakkelijk gemaakt!

Ideale bescherming


Deze astrocap van soepel en stevig non-woven met tweelaags mondmasker bedekt het hele haar, de hals en een groot deel van het gezicht. Losse haren en huidschilfers worden door de astrocap opgevangen en kunnen zo niet in voedsel of op de operatietafel terechtkomen.

Luchtig materiaal


Het uiterst dunne en lichte materiaal zorgt ervoor dat je huid gewoon kan ademen. Een onmisbare bescherming voor medewerkers van ziekenhuizen, laboratoria, farmaceutische bedrijven, horecabedrijven en keukens in de voedingsindustrie.

Elastische band


De functionele hoofd- en haarbedekker voor eenmalig gebruik is verkrijgbaar in een universeel formaat. Dankzij de elastische band past en draagt de bescherming heel gemakkelijk en blijft deze goed op zijn plaats zitten.

Diverse kleuren


De astrocap is standaard uit voorraad leverbaar in blauw en wit. Op aanvraag is de hoofd- en haarbedekker ook in andere kleuren verkrijgbaar. Hiermee kun je ze in een kleurcoderingsysteem inpassen om zo de kans op kruisbesmetting tussen verschillende afdelingen te minimaliseren.

Voedselveilig werken


Iedereen die met voedsel werkt, weet hoe belangrijk voedselveiligheid is. Speciaal voor de professionele keuken bieden wij een uitgebreid assortiment HACCP-producten die voedselveilig werken heel gemakkelijk maken.Algemeen
Code 690930
Merk Neutraal
EAN 4051642000435
Materiaal Non-woven
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Blauw
Design Astrocaps
Uitvoering
Uitvoering Met mondmasker

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook