Handschoen, Katoen, cut level 5, S, grijs


Gun je handen bescherming en beweeglijkheid met de anatomische, tastgevoelige handschoenen Matrix® GH315.

Hoge snijbestendigheid
Deze flexibele katoenen handschoenen beschikken over een naadloos gebreide voering met hoge snijbestendigheid (‘cut level’ 5). Ze behalen de maximale score op de eisen voor weerstand tegen schuren, snijden en scheuren zoals vastgelegd in de EN 388-norm, zodat je bent verzekerd van een optimale bescherming voor je handen. De handschoen is bovendien zeer goed bestand tegen oliën en chemicaliën.

Voering met perfecte pasvorm
De nauwsluitende en ademende voering geeft de handen veel beweeglijkheid bij het uitvoeren van allerlei soorten werk. Hij loopt volledig door tot in het elastisch gebreide polsstuk. Dit geeft de handschoenen een perfecte pasvorm, houdt ze goed op hun plaats en zorgt dat je handen vrij blijven van stof en vuil. Dankzij de anatomische vorm van de handschoen raakt je hand minder snel vermoeid.

Soepel en veilig werken
De grijze handschoen beschikt over een gecoate handpalm van polyurethaan (PU) die ongelooflijk soepel en buigzaam is. Hierdoor past de Matrix GH315 zich moeiteloos aan naar de bewegingen van je hand. De polyurethaan palmcoating zorgt tevens voor een uitermate hoge tastgevoeligheid en een goede, veilige grip bij droge en natte omstandigheden.

Veelzijdig toepasbaar
De Matrix GH315 combineert een hoge functionaliteit met optimaal comfort. Dit maakt de handschoenen bruikbaar voor vele toepassingen, bijvoorbeeld bij het werken met allerlei materialen, inspectiewerk, bij transport of bij de fabricage van auto’s.

Diverse maten
De Matrix GH315-handschoenen zijn verkrijgbaar in diverse maten.Algemeen
Code 691031
Merk Neutraal
EAN 5010699837820
Materiaal Katoen
Uitvoering Cut level 5
Maten en gewichten
Formaat S
Uiterlijk
Kleur Grijs
Design Matrix gh315

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook