Handschoen, Katoen, interlock, XXL, wit


Bescherm je handen en voorkom vingerafdrukken met deze nauwsluitende interlockhandschoenen.

Bij gladde en gevoelige materialen


Deze interlockhandschoenen van hoogwaardig gebreid katoen zijn ideaal om te dragen bij het werken met gladde en gevoelige producten zoals sierraden, instrumenten en fijne onderdelen. De uiterst rekbare handschoenen voorkomen vingerafdrukken en zorgen dat je materialen vrij blijven van vet of transpiratie.

Optimaal gebruiksgemak


Met hun slanke, afgemeten vorm, de fijne kwaliteit en een goede vingergevoeligheid bieden deze handschoenen je optimale grip en gebruiksgemak. De ultradunne katoenen handschoenen zijn bovendien perfect te dragen als hygiënische en comfortabele onderhandschoen of binnenhandschoen.

Groot aantal maten


De katoenen interlockhandschoenen zitten nauwsluitend om de handen en zijn daarom verkrijgbaar in een groot aantal maten.


Algemeen
Code 690716
Merk Neutraal
EAN 4051642651583
Materiaal Katoen
Maten en gewichten
Formaat XXL
Uiterlijk
Kleur Wit
Design Interlock

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook