Handschoen, Katoen, zware kwaliteit,


Bescherm handen en producten met deze comfortabele polykatoenen handschoenen met tricotboord.

Tegen vuil en krassen


Deze gebreide handschoenen van zacht polykatoen zijn ideaal om te dragen bij licht, algemeen werk. De gebreide, elastische manchet sluit goed rond de pols en helpt zo je handen vrij van stof en vuil te houden. Je producten zijn dankzij het zachte materiaal uitstekend beschermd tegen krassen en vette vingers.

Optimaal gebruiksgemak


Doordat de handschoenen zijn uitgesneden (gestanst), heeft elk exemplaar gegarandeerd dezelfde omvang. Met hun slanke vorm, fijne kwaliteit en goede vingergevoeligheid bieden deze uiterst comfortabele handschoenen je optimale grip en gebruiksgemak.

Twee kwaliteiten


De polykatoenen handschoenen zijn verkrijgbaar in één universele maat. Je kunt kiezen uit een medium en een zware kwaliteit. Een ideale handschoen bij inspectiewerk, inpakwerk, technische werkzaamheden, assemblage en de productie van auto’s.Algemeen
Code 690720
Merk Neutraal
EAN 5010699824011
Materiaal Katoen
Uiterlijk
Afwerking Met tricotboard
Uitvoering
Uitvoering Zware kwaliteit

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook