op=op

Handschoen, Leder, One size,


Code
691022
Besteleenheid
1

€ 30,60 € 15,55 /pak @ 10 stuks Excl. btw

Op voorraad
12 producten

Deel dit product

Bescherm je handen optimaal met de functionele chroomleren handschoenen Premium Chrome Rigger™.

Bijzondere eigenschappen


Deze uiterst functionele handschoen van duurzaam, geselecteerd chroomleer beschikt over bijzondere eigenschappen voor het beschermen van de handen. De rood met grijze handschoen is gesneden met machinedruk, om een consistente kwaliteit en grootte te garanderen. Bij de naden is de handschoen dubbel gestikt voor meer stevigheid.

Extra leerlaag


Aan de voorkant van de handschoen is een extra leerlaag aangebracht op de belangrijkste risicodelen van de hand: de vingertoppen, de duim, de wijsvinger, de knokkels en de handpalm. De handschoen scoort hierdoor maximaal op de eisen voor weerstand tegen schuren, scheuren en steken, zoals vastgelegd in de EN 388-norm.

Bescherming tot aan de pols


Dankzij het met rubber beklede veiligheidsmanchet en het lederen nerfstuk loopt deze bescherming door tot aan de pols. Een lijstje met indrukwekkende eigenschappen dus, die maken dat de Premium Chrome Rigger boven alle andere werkhandschoenen uitsteekt!

Voering van fleece


Ook aan het comfort van de gebruiker is gedacht. Zo is de binnenkant van de handpalm voorzien van een ingenaaide fleecevoering. Die geeft de Premium Chrome Rigger nét wat meer comfort dan de meeste vergelijkbare handschoenen. Een ideale handschoen bij het werken met lichte gereedschappen en materialen, onderhoudswerkzaamheden, transport en magazijnwerk.

Eén maat


De Premium Chrome Rigger is verkrijgbaar in één universele maat.


Algemeen
Code 691022
Merk Neutraal
EAN 5010699517517
Materiaal Leder
Maten en gewichten
Formaat One size
Uiterlijk
Design Premium chrome rigger

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook