Handschoen, Leder, One size,


Productcode
691022
Besteleenheid
1
Merk
Neutraal

€ 30,60 /pak @ 10 stuks
€ 37,03 incl. BTW

Op voorraad
12 producten

Bescherm je handen optimaal met de functionele chroomleren handschoenen Premium Chrome Rigger™.

Bijzondere eigenschappen
Deze uiterst functionele handschoen van duurzaam, geselecteerd chroomleer beschikt over bijzondere eigenschappen voor het beschermen van de handen. De rood met grijze handschoen is gesneden met machinedruk, om een consistente kwaliteit en grootte te garanderen. Bij de naden is de handschoen dubbel gestikt voor meer stevigheid.

Extra leerlaag
Aan de voorkant van de handschoen is een extra leerlaag aangebracht op de belangrijkste risicodelen van de hand: de vingertoppen, de duim, de wijsvinger, de knokkels en de handpalm. De handschoen scoort hierdoor maximaal op de eisen voor weerstand tegen schuren, scheuren en steken, zoals vastgelegd in de EN 388-norm.

Bescherming tot aan de pols
Dankzij het met rubber beklede veiligheidsmanchet en het lederen nerfstuk loopt deze bescherming door tot aan de pols. Een lijstje met indrukwekkende eigenschappen dus, die maken dat de Premium Chrome Rigger boven alle andere werkhandschoenen uitsteekt!

Voering van fleece
Ook aan het comfort van de gebruiker is gedacht. Zo is de binnenkant van de handpalm voorzien van een ingenaaide fleecevoering. Die geeft de Premium Chrome Rigger nét wat meer comfort dan de meeste vergelijkbare handschoenen. Een ideale handschoen bij het werken met lichte gereedschappen en materialen, onderhoudswerkzaamheden, transport en magazijnwerk.

Eén maat
De Premium Chrome Rigger is verkrijgbaar in één universele maat.Algemeen
Productcode 691022
Merk Neutraal
EAN 05010699517517
Materiaal Leder
Maten en gewichten
Formaat One size
Uiterlijk
Design Premium chrome rigger
Verpakking
Aantal per pallet 0

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie