Handschoen, Nylon, M, zwart


Voer je precisiewerk feilloos uit met de veelzijdige, tastgevoelige handschoenen Matrix® P Grip.

Uitstekende grip


Deze naadloos gebreide polyester handschoen heeft een gecoate handpalm van polyurethaan (PU) die zorgt voor een prima vingergevoeligheid en een uitstekende grip bij droge en natte omstandigheden. De P Grip biedt bovendien goede bescherming bij het werken met ruwe en scherpe voorwerpen.

Naadloze voering


De zwarte handschoen beschikt daarnaast over een naadloos gebreide voering voor extra comfort. De ongevoerde rug houdt de handen koel en comfortabel doordat ze kunnen blijven ademen.

Elastische polskraag


Ook de elastische manchet of polskraag is naadloos gebreid. Dit draagt bij aan de prettige pasvorm en zorgt dat in de handschoen geen vuil of stof kan komen, zodat je handen schoon blijven.

Precisiewerk


Dankzij het goed passende ontwerp is de multifunctionele P Grip-handschoen uitermate geschikt voor het werken met (fijne) onderdelen, elektronica en andere werkzaamheden die precisie vereisen, zoals lichttechniek, loodgieterswerk, schrijnwerk en auto-onderhoud.

Groot aantal maten


De Matrix P Grip-handschoenen zitten nauwsluitend om de handen en zijn daarom verkrijgbaar in een groot aantal maten.


Algemeen
Code 691003
Merk Neutraal
EAN 5010699512864
Materiaal Nylon
Maten en gewichten
Formaat M
Uiterlijk
Kleur Zwart
Design Matrix pu grip

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 7,50/doos @ 250 stuks
€ 12,00/pak @ 12 stuks
€ 7,50/doos @ 250 stuks