Handschoen, Nylon, S, grijs


Geef olie en vloeistoffen geen ruimte met de tastgevoelige, gecoate handschoenen Polyflex® Plus.

Optimale grip


De Polyflex Plus is een naadloos gevoerde nylon handschoen met een gecoate handpalm van schuimnitril. Deze geschuimde nitril palmcoating geeft de handpalm een noppenpatroon dat oliën en vloeistoffen wegleidt van het handschoenoppervlak. Hierdoor ben je, ook bij tastgevoelige taken in natte omstandigheden en bij het werken met lichte olie, altijd verzekerd van optimale grip.

Lange levensduur


De palmcoating geeft de grijze handschoenen bovendien een uitstekende schuringsweerstand en slijtvastheid; beide belangrijk voor de lange levensduur en de duurzaamheid van de handschoenen. Ze scoren dan ook maximaal op de eisen voor weerstand tegen schuren, scheuren en steken, zoals vastgelegd in de EN 388-norm.

Voering met perfecte pasvorm


Dankzij de nauwsluitende en ademende voering biedt de Polyflex Plus de handen veel beweeglijkheid en een hoge tastgevoeligheid bij het uitvoeren van allerlei soorten werk. De naadloos gebreide nylon voering loopt door tot in het elastische gebreide polsstuk. Dit geeft de handschoenen een perfecte pasvorm, houdt ze goed op hun plaats en zorgt dat je handen vrij blijven van stof en vuil.

Bij olie en vloeistoffen


Met zijn uitstekende schuringsweerstand en vloeistofafstotende eigenschappen is de Polyflex Plus de perfecte handschoenenkeuze bij werkzaamheden in omgevingen waar vloeistof of lichte olie aanwezig is, zoals bij steigerwerk en in de elektronica, de lichttechniek en de autotechniek.

Groot aantal maten


De Polyflex Plus-handschoenen zitten nauwsluitend om de handen en zijn daarom verkrijgbaar in een groot aantal maten.


Algemeen
Code 691010
Merk Neutraal
EAN 5010699521576
Materiaal Nylon
Maten en gewichten
Formaat S
Uiterlijk
Kleur Grijs
Design Polyflex

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook