Handschoen, PE, One size, transparant


Bied je klanten gemak en schone handen met deze functionele tankhandschoenen.

Plezierig tanken


Tanken vindt niet iedereen een prettig klusje. Maak het je klanten plezieriger door ze bij elke pomp deze transparante, gladde tankhandschoenen of dieselhandschoenen aan te bieden. Er is ook een ‘embossed’ variant met licht reliëf verkrijgbaar voor extra grip bij gladde voorwerpen.

Ultradun comfort


Dankzij het ultradunne materiaal kan de automobilist met deze handschoenen comfortabel alle handelingen uitvoeren die bij het tanken nodig zijn; van het afdraaien van de tankdop tot het hanteren van de slang.

Universele maat


De universele, lichtgewicht tankhandschoenen zijn gemaakt van waterafstotend en flexibel kunststof (PE). Ze hebben één maat die iedereen past, zijn zowel links als rechts te dragen en zitten ruim om de handen.

Bescherming tegen bacteriën


Tankhandschoenen komen ook van pas als je werk gaat doen waarbij je je handen of de producten wilt beschermen tegen bacteriën. Gebruik deze dunne wegwerphandschoenen alleen als een korte contacttijd gewenst is. Ze zijn bovendien goedgekeurd voor contact met voedingsmiddelen.

Speciale dispenser


De tankhandschoenen worden geleverd op kopkaarten (afscheurkaarten) die je gemakkelijk bij elke pomp kunt hangen. Plaats de kopkaarten voor extra gebruiksgemak in de speciale dispenser voor tankhandschoenen.

Voedselveilig werken


Iedereen die met voedsel werkt, weet hoe belangrijk voedselveiligheid is. Speciaal voor de professionele keuken bieden wij een uitgebreid assortiment HACCP-producten die voedselveilig werken heel gemakkelijk maken.


Algemeen
Code 690726
Merk Neutraal
Materiaal PE
Maten en gewichten
Formaat One size
Uiterlijk
Kleur Transparant
Afwerking Glad

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook