Handschoen, Rubber, M, blauw


Met deze ongepoederde latex huishoudhandschoenen wordt veilig schoonmaken je wel heel gemakkelijk gemaakt!

Ideale bescherming


Deze poedervrije blauwe werkhandschoenen van latex zijn ideaal als je allergisch bent voor poeder in handschoenen. De zeer elastische handschoenen zijn ontwikkeld voor eenmalig gebruik. Ze voorkomen aanraking met bacteriën, zuren en schoonmaakmiddelen en bieden zo perfecte bescherming bij werkzaamheden in de schoonmaakbranche.

Prima pasvorm


De rubberen handschoenen beschikken over een prima pasvorm en een goed rekvermogen en passen zowel aan de linker- als aan de rechterhand. De gevlokte binnenzijde maakt het aan- en uittrekken van de handschoenen gemakkelijk, absorbeert zweet en zorgt voor extra grip op je materialen.

Antislippatroon


Doordat de handschoenen op de vingers en de handpalm zijn voorzien van een diamantpatroon, bieden ze bovendien optimale grip bij zowel droge als natte omstandigheden.

Bij voedingsmiddelen


De kleur blauw biedt extra bescherming bij de bereiding van voedsel, aangezien voedingsmiddelen van nature niet blauw zijn. Als bijvoorbeeld bij het snijden van voedsel een stukje handschoen loskomt, is dit goed zichtbaar en kan het direct worden verwijderd.

Diverse maten en kleuren


Latex handschoenen zijn verkrijgbaar in diverse maten en kleuren.

Let op: latex is een natuurlijk rubber dat bij sommige mensen overgevoeligheid of een allergische reactie kan veroorzaken.

Voedselveilig werken


Iedereen die met voedsel werkt, weet hoe belangrijk voedselveiligheid is. Speciaal voor de professionele keuken bieden wij een uitgebreid assortiment HACCP-producten die voedselveilig werken heel gemakkelijk maken.Algemeen
Code 690696
Merk Neutraal
EAN 8710883171569
Materiaal Rubber
Maten en gewichten
Formaat M
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Blauw

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 14,65/doos @ 100 stuks