Hechtmachine Rapid, metaal, type: K1, zilver


Code
519130
Besteleenheid
1

€ 31,95 /blister Excl. btw

Op voorraad
34 producten

Deel dit product

Tobben met onhandige nietmachines is niet langer nodig.

Moeiteloos nieten


Deze populaire Rapid Classic 1-niettang hecht snel en moeiteloos folies, diverse papiersoorten, papiermixen en andere handzame materialen aan elkaar. Met de handzame hechttang kun je maar liefst veertig vellen 80-grams papier in één keer vasthechten.

Gemakkelijk bijvullen


Het uiterst stevige nietapparaat is mooi en eenvoudig vormgegeven, heeft een verstelbaar aambeeld en is heel gemakkelijk bij te vullen. In de niettang passen 150 nietjes van het formaat 24/6 en 24/8 (6 en 8 geven de pootlengte, oftewel de hoogte van de nietjes aan).

Ideale niettang


Deze hechttang blinkt uit in doeltreffendheid en is ideaal voor gebruik door bedrijven, kantoren, magazijnen en winkels en erg praktisch voor bijvoorbeeld bloemisten. Zet wel je naam erop, want het handige apparaat is ieders favoriet!Algemeen
Code 519130
Merk Rapid
EAN 7313465106013
Materiaal Metaal
Uiterlijk
Kleur Zilver
Uitvoering
Variant Tang
Type K1

Merk Rapid

Het Zweedse merk Rapid staat sinds de jaren dertig van de vorige eeuw voor kwaliteit, efficiency, eenvoud en opvallend design. De unieke K1-niettang van Rapid is al decennialang een internationale bestseller.

Vooraanstaand producent
Aanvankelijk bekend als ’s werelds meest vooraanstaande producent van nietapparaten, levert Rapid inmiddels een breed scala aan nietmachines, nietpistolen (tackers), lijmpistolen, perforatoren en bijbehorende accessoires voor kantoor, thuis, doe-het-zelvers en professioneel gebruik, zoals de bouw.

Svensk Effixity
Rapid is onderdeel van het grote Zweedse Esselte, dat al in 1913 werd opgericht. Door gebruik te maken van wereldwijde distributeurs is Rapid nu een gevestigd merk op het gebied van bevestiging. De filosofie van Rapid is ‘eenvoudige, doelmatige Zweedse bevestiging’, in het Zweeds ‘Rapid - Svensk Effixity’.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 4,75/pak à 100 stuks
€ 94,70/doos à 500 stuks