houten choco/sweet huisjes 12x7x22cm


Van deze houten pakhuisjes voor chocolade en snoepgoed wordt iedereen blij.

Snoep en chocola origineel verpakt
Je chocolade, snoepgoed, toffees en andere lekkernijen krijgen extra aantrekkingskracht als je ze verpakt in een leuk houten snoephuisjes of chocoladehuisje. Met dit pakket haal je beide huisjes in huis. De trendy pakhuisjes zijn ook erg populair als originele cadeauverpakking voor non-foodproducten.

Met folie en lint
Plaats een zakje chocolade of snoepgoed in een huisje en omwikkel het geheel mooi met transparante folie. Maak je cadeauverpakking compleet met bijpassend lint, tule, een strik of een corsage. Zo wordt je snoephuis of chocoladehuis een lust voor het oog! De huisjes doen het ook geweldig als decoratiemateriaal in je etalage of winkelschap.

Trapgevel en klokgevel
Hout heeft een natuurlijke, duurzame uitstraling. Deze pakhuisjes zijn daarbij prachtig vormgegeven met een trapgevel of klokgevel, raampjes, een deurtje en een tekst in stijlvolle letters. En als de heerlijke inhoud op is, krijgen de huisjes uiteraard een tweede leven, bijvoorbeeld als houder voor waxinelichtjes of pennen en potloden, of als speelgoed voor kinderen.Algemeen
Code 479295
Merk Neutraal
EAN 8714215029801
Materiaal Hout
Maten en gewichten
Lengte (cm) 12.0
Breedte (cm) 7.0
Hoogte (cm) 22.0
Verpakking
Aantal per pallet 50

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.

In kleine en grote oplages
Veel van onze producten kunnen digitaal in kleine oplages worden bedrukt. Zo heb je al vanaf honderd stuks je eigen brievenbusdozen en bezit je al vanaf slechts 25 stuks je eigen wijnkisten! Bekijk alle mogelijkheden op onze speciale pagina voor bedrukte producten (dit aanbod vullen we regelmatig aan). Neem bij grotere aantallen gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die het beste passen bij jouw bedrijf.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie