houten knijper naturel


Met deze houten knijper geef je je cadeauverpakking in een handomdraai een bijzonder accent.

Persoonlijk cadeau


Deze veelzijdige blankhouten knijper biedt volop mogelijkheden om je cadeaudecoratie weer nét even anders te maken. Laat je klant een leuke of lieve boodschap op een label of kaartje schrijven, klem dit met de knijper aan je verpakking vast en je hebt meteen een heel persoonlijk cadeau gecreëerd.

Gemakkelijk bevestigen


De knijper combineert mooi met cadeaupapier in allerlei dessins en is gemakkelijk te bevestigen aan linten, folie en andere materialen. Klem ook eens een vrolijke corsage of opvallende decoratie aan de knijper en bevestig het geheel aan je cadeauverpakking. Succes verzekerd!Algemeen
Code 711090
Merk Neutraal
EAN 8718547026811
Materiaal Hout
Maten en gewichten
Breedte (cm) 1
Lengte (cm) 3.5
Uiterlijk
Kleur Naturel
Uitvoering
Variant Decoratie

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook