houten krijtbord met clip wit/zwart


Met dit fraaie houten krijtbordje maak je in een handomdraai een individuele cadeauverpakking.

Persoonlijke boodschap


Het is altijd weer een uitdaging om je cadeaus origineel en opvallend te decoreren. Dit leuke houten minikrijtbordje met clip is echt weer even iets anders! Laat je klant in sierlijke letters een leuke boodschap op het cadeaubordje schrijven en je hebt meteen een heel persoonlijk cadeau gecreëerd. Dit wit met zwarte bordje doet het ook uitstekend als naambordje bij allerlei gelegenheden.

Artistiek naambordje


Dit wit met zwarte krijtbordje doet het ook uitstekend als artistiek naambordje bij allerlei gelegenheden. Je kunt ze beschrijven met zowel krijtjes als krijtstiften. Na gebruik wis je de namen gewoon weer uit zodat je ze kunt hergebruiken – als je gasten de verleiding kunnen weerstaan om ze mee naar huis te nemen!

Gemakkelijk bevestigen


Dankzij de handige clip is het krijtbordje gemakkelijk te bevestigen aan kleding, linten, folie en andere materialen. De cadeaudecoratie combineert mooi met neutraal en toch luxueus cadeaupapier. Maak met raffia of krullint een grote strik, klem hier het krijtbordje aan en je cadeauopmaak is compleet.


Algemeen
Code 711091
Merk Neutraal
EAN 8718547026798
Materiaal Hout
Maten en gewichten
Breedte (cm) 5.5
Lengte (cm) 3.5
Uiterlijk
Kleur Wit/Zwart
Uitvoering
Variant Decoratie

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 9,25/doos @ 50 stuks