houten pakjesboot rood 20x10x7cm


Met deze rode pakjesboot maak je razendsnel een opvallend sinterklaascadeau.

Originele sinterklaasverpakking


Pak je graag op een originele manier je sinterklaascadeaus in? Aan boord van deze veelzijdige houten boot van Sinterklaas is plek voor een of meer vrolijk versierde sinterklaaspakjes, zoete of hartige lekkernijen, een fles wijn of meerdere flesjes speciaalbier. Ideaal in het assortiment van slijterijen, delicatessenzaken en cadeauwinkels.

Decoratieve details


Het stevige houten bootje is voorzien van decoratieve details, zoals rode roeispanen en het opschrift Pakjesboot. Leg een laagje SizzlePak® of houtwol op de bodem en nestel hier je flessen, lekkernijen, delicatessen of andere sinterklaascadeaus in. Drapeer er transparante geschenkfolie omheen, breng dit bij elkaar met een speels krullint, maak af met een mooi label of etiket en je klant gaat glunderend de deur uit.

Feestelijke winkeldecoratie


De vrolijke pakjesboot doet het ook geweldig als feestelijke decoratie in je winkel. Zet gerust eens meerdere gevulde en mooi gedecoreerde bootjes bij elkaar in je etalage of schap, of op je showtafel of toonbank. Een lust voor het oog!

Per stuk te koop


De rode pakjesboot is per stuk te koop.


Algemeen
Code 479209
Merk Neutraal
EAN 8714215052885
Materiaal Hout
Maten en gewichten
Breedte (cm) 10
Hoogte (cm) 7
Lengte (cm) 20
Verpakking
Aantal per pallet 540

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 18,50/krimp à 10 st