HPX Afzetlint, PE, 70mm, 500m, wit/Rood


Code
557109
Besteleenheid
1

€ 13,90 /rol Excl. btw

Dit product is op dit moment niet beschikbaar.

Wil je geïnformeerd worden over de beschikbaarheid?Wordt verwacht
1-6-2020 (week 23)
Verwachte aantal
3

Deel dit product

Met dit opvallende rood-witte afzetlint van HPX is iedereen gewaarschuwd!

Verboden toegang met afzetlint


Dit gestreepte markeringslint is ideaal voor het afzetten van plaatsen en ruimtes die verboden of gevaarlijk zijn om te betreden. Gebruik het afzetlint bijvoorbeeld bij evenementen, festiviteiten en beurzen, bij werkzaamheden, noodgevallen en op bouwlocaties. Je knoopt het gemakkelijk vast aan paaltjes, hekken of andere objecten.

Opvallend afzetlint


Het niet-klevende lint op rol is gemaakt van sterk PE en uitgevoerd met opvallende rode en witte strepen in uv- en krasbestendige inkt. Maak een voor iedereen duidelijke zichtbare barrière door het HPX-afzetlint eenvoudig voor een deur of om een specifieke ruimte te spannen.

Twee breedtes


De rollen afzetlint zijn verkrijgbaar in twee breedtes.Algemeen
Code 557109
Merk HPX
EAN 5425014222869
Materiaal PE
Maten en gewichten
Breedte (mm) 70
Lengte (m) 500
Uiterlijk
Kleur Wit/Rood

Merk HPX

Met de producten van het merk HPX biedt onze webshop je een omvangrijk en veelzijdig assortiment aan professionele tapes: van bevestigingstape, maskingtape, tapijttape, pantsertape, ducttape, markeringstape en antisliptape tot klikband, klittenband en afzetlint, alles in verschillende rollengtes, breedtes en kleuren.

Hoge kwaliteit
Vanaf de start in 2004 richt de Belgische fabrikant HPX zich voortdurend op kwaliteitsverbetering en de verdere ontwikkeling van zijn professionele oplossingen. Alle tapes, banden en linten zijn dan ook geschikt voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Industrie en doe-het-zelf
De HPX-tapes vallen op door hun goede hechting op allerlei ondergronden en hun hoge temperatuurbestendigheid. Ze zijn ideaal voor diverse toepassingen in de industrie, de automobielindustrie, de bouw en voor doe-het-zelfgebruik.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 2,50/zak à 100 stuks