HPX, Antisliptape, PVC, 25mm, 18m, zwart


Voorkom dat mensen uitglijden met een strip van deze effectieve antisliptape van HPX.

Extra grip dankzij antisliptape


Deze zelfklevende antisliptape van pvc is een ideale bescherming tegen slippen en uitglijden op gladde en natte oppervlakken. Bevestig de zwarte veiligheidstape op de treden van een ladder of trap, een opstapje of een gladde vloer. De ruwe bovenlaag van de tape geeft extra grip aan iedereen die op deze plek loopt of staat.

Voor binnen en buiten


De sterke antisliptape op een achttien meter lange rol heeft een zeer hoge kleefkracht en is bestand tegen olie en water. Dit maakt de veelzijdige veiligheidstape geschikt voor zowel voor binnen- als buitengebruik, bijvoorbeeld in de tuin, bij een zwembad en in een sauna, douche of kleedkamer. De HPX-tape van professionele kwaliteit is geschikt voor industriële toepassingen en voor thuisgebruik.

Snel en stevig opplakken


Zorg dat de ondergrond goed schoon en droog is. Knip de antisliptape op de juiste maat, verwijder het papier en plak de strip op je trap, vloer of andere oppervlak. Druk de antisliptape een aantal seconden stevig aan en je bent klaar.Algemeen
Code 557110
Merk HPX
EAN 5425014224177
Materiaal PVC
Maten en gewichten
Breedte (mm) 25
Lengte (m) 18
Uiterlijk
Kleur Zwart
Uitvoering
Variant Antisliptape
Uitvoering Zelfklevend

Merk HPX

Met de producten van het merk HPX biedt onze webshop je een omvangrijk en veelzijdig assortiment aan professionele tapes: van bevestigingstape, maskingtape, tapijttape, pantsertape, ducttape, markeringstape en antisliptape tot klikband, klittenband en afzetlint, alles in verschillende rollengtes, breedtes en kleuren.

Hoge kwaliteit
Vanaf de start in 2004 richt de Belgische fabrikant HPX zich voortdurend op kwaliteitsverbetering en de verdere ontwikkeling van zijn professionele oplossingen. Alle tapes, banden en linten zijn dan ook geschikt voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Industrie en doe-het-zelf
De HPX-tapes vallen op door hun goede hechting op allerlei ondergronden en hun hoge temperatuurbestendigheid. Ze zijn ideaal voor diverse toepassingen in de industrie, de automobielindustrie, de bouw en voor doe-het-zelfgebruik.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie