HPX, Bevestigingstape, PE, 19mm, 5m, wit


Hang zonder lijm of schroeven stevig spiegels en andere voorwerpen op met deze oersterke witte bevestigingstape van HPX.

Bevestigingstape voor spiegels en kabelgoten


Deze dubbelzijdige bevestigingstape van PE is ideaal voor het bevestigen van spiegels, haken, kabelgoten en andere gladde objecten op allerlei soorten ondergrond, zonder dat je hier schroeven, permanente lijm of andere bevestigingsmaterialen voor nodig hebt.

Voor binnen en buiten


De zeer sterke montagetape op een vijf meter lange rol hecht zeer goed op glas, hout, metaal en kunststoffen, is bestand tegen temperaturen tot 120 graden Celsius en is geschikt voor zware belasting. Geadviseerd wordt om 65 cm2 spiegelbevestigingstape te gebruiken per kilo spiegelgewicht. De HPX-tape kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Snel en stevig ophangen


Zorg dat de ondergrond goed schoon en droog is, knip de bevestigingstape op de juiste maat en plak deze op de achterkant van een spiegel of ander object. Bevestig het voorwerp nu op een wand, deur, kast of ander oppervlak en je bent klaar.Algemeen
Code 553643
Merk HPX
EAN 5425014220124
Materiaal PE
Maten en gewichten
Breedte (mm) 19
Lengte (m) 5
Uiterlijk
Kleur Wit
Uitvoering
Variant Bevestigingstape
Uitvoering Dubbelzijdig

Merk HPX

Met de producten van het merk HPX biedt onze webshop je een omvangrijk en veelzijdig assortiment aan professionele tapes: van bevestigingstape, maskingtape, tapijttape, pantsertape, ducttape, markeringstape en antisliptape tot klikband, klittenband en afzetlint, alles in verschillende rollengtes, breedtes en kleuren.

Hoge kwaliteit
Vanaf de start in 2004 richt de Belgische fabrikant HPX zich voortdurend op kwaliteitsverbetering en de verdere ontwikkeling van zijn professionele oplossingen. Alle tapes, banden en linten zijn dan ook geschikt voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Industrie en doe-het-zelf
De HPX-tapes vallen op door hun goede hechting op allerlei ondergronden en hun hoge temperatuurbestendigheid. Ze zijn ideaal voor diverse toepassingen in de industrie, de automobielindustrie, de bouw en voor doe-het-zelfgebruik.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 46,95/doos à 3000 stuks