HPX, Bevestigingstape, PET, 19mm, 50m, transparant


Hang zonder lijm of schroeven stevig allerlei voorwerpen op met deze oersterke transparante bevestigingstape van HPX.

Permanente, transparante bevestigingstape


Deze permanente dubbelzijdige bevestigingstape van PET met hoge kleefkracht is ideaal voor het bevestigen van naamplaten, strips en andere voorwerpen zonder dat je hier schroeven, spijkers, popnagels of vloeibare lijm voor nodig hebt. Ook boren en lassen zijn met deze ultramounttape niet meer nodig. De HPX-tape is bovendien volledig transparant.

Voor binnen en buiten


De zeer sterke montagetape op een vijftig meter lange rol hecht bijzonder goed op de materialen ABS, polyester en EPDM, kan zeer goed tegen vocht en uv-licht en is bestand tegen temperaturen tot 100 graden Celsius. Een ideale bevestigingstape om zowel binnen als buiten snel en effectief allerlei voorwerpen blijvend mee op te hangen.

Snel en stevig ophangen


Zorg dat de ondergrond goed schoon en droog is, knip de bevestigingstape op de juiste maat en plak deze op de achterkant van het object. Bevestig dit voorwerp nu op een wand, deur, kast, raam of ander oppervlak en je bent klaar.Algemeen
Code 553644
Merk HPX
EAN 5425014220247
Materiaal PET
Maten en gewichten
Breedte (mm) 19
Lengte (m) 50
Uiterlijk
Kleur Transparant
Uitvoering
Uitvoering Dubbelzijdig
Variant Bevestigingstape

Merk HPX

Met de producten van het merk HPX biedt onze webshop je een omvangrijk en veelzijdig assortiment aan professionele tapes: van bevestigingstape, maskingtape, tapijttape, pantsertape, ducttape, markeringstape en antisliptape tot klikband, klittenband en afzetlint, alles in verschillende rollengtes, breedtes en kleuren.

Hoge kwaliteit
Vanaf de start in 2004 richt de Belgische fabrikant HPX zich voortdurend op kwaliteitsverbetering en de verdere ontwikkeling van zijn professionele oplossingen. Alle tapes, banden en linten zijn dan ook geschikt voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Industrie en doe-het-zelf
De HPX-tapes vallen op door hun goede hechting op allerlei ondergronden en hun hoge temperatuurbestendigheid. Ze zijn ideaal voor diverse toepassingen in de industrie, de automobielindustrie, de bouw en voor doe-het-zelfgebruik.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 9,65/doos à 20 rol