HPX, Bevestigingstape, PP, 19mm, 5m, transparant


Hang zonder lijm of schroeven stevig allerlei voorwerpen op met deze oersterke transparante Maxpower-bevestigingstape van HPX.

Permanente, onzichtbare bevestigingstape


Deze permanente dubbelzijdige bevestigingstape van PP met hoge kleefkracht is ideaal voor het bevestigen van allerlei objecten zonder dat je hier schroeven, spijkers, popnagels of vloeibare lijm voor nodig hebt. Ook boren en lassen zijn met deze acryltape niet meer nodig. De tape is bovendien volledig transparant en dus onzichtbaar.

Voor binnen en buiten


De extra sterke montagetape op een vijf meter lange rol hecht bijzonder goed op metaal, glas en de meeste kunststoffen, kan zeer goed tegen vocht, is bestand tegen temperaturen tot 120 graden Celsius en is geschikt voor zware belasting (één meter HPX Maxpower-tape kan 25 kilo dragen). Een ideale bevestigingstape om zowel binnen als buiten snel en effectief allerlei voorwerpen blijvend mee op te hangen.

Snel en stevig ophangen


Zorg dat de ondergrond goed schoon en droog is, knip de Maxpower-bevestigingstape op de juiste maat en plak deze op de achterkant van het object. Bevestig dit voorwerp nu op een wand, deur, kast, raam of ander oppervlak en je bent klaar.Algemeen
Code 553641
Merk HPX
EAN 5425014229745
Materiaal PP
Maten en gewichten
Breedte (mm) 19
Lengte (m) 5
Uiterlijk
Kleur Transparant
Uitvoering
Variant Bevestigingstape
Uitvoering Dubbelzijdig

Merk HPX

Met de producten van het merk HPX biedt onze webshop je een omvangrijk en veelzijdig assortiment aan professionele tapes: van bevestigingstape, maskingtape, tapijttape, pantsertape, ducttape, markeringstape en antisliptape tot klikband, klittenband en afzetlint, alles in verschillende rollengtes, breedtes en kleuren.

Hoge kwaliteit
Vanaf de start in 2004 richt de Belgische fabrikant HPX zich voortdurend op kwaliteitsverbetering en de verdere ontwikkeling van zijn professionele oplossingen. Alle tapes, banden en linten zijn dan ook geschikt voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Industrie en doe-het-zelf
De HPX-tapes vallen op door hun goede hechting op allerlei ondergronden en hun hoge temperatuurbestendigheid. Ze zijn ideaal voor diverse toepassingen in de industrie, de automobielindustrie, de bouw en voor doe-het-zelfgebruik.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 35,95/doos à 3000 stuks