HPX, Markeringstape, PVC, 50mm, 33m, geel/Zwart


Code
557106
Besteleenheid
1


2 uitvoeringen

€ 7,20 /rol Excl. btw

Deel dit product

Met deze opvallende geel-zwarte markeringstape van HPX is iedereen gewaarschuwd!

Permanente markeringstape


Deze zelfklevende markeringstape is ideaal als je een veilige (werk)omgeving wilt creëren voor medewerkers en bezoekers. Gebruik het als permanente vloermarkeringstape om routes en grenslijnen aan te geven op bijvoorbeeld magazijnvloeren (magazijnbelijning), als waarschuwingstape om de toegang tot gevaarlijke of verboden ruimtes te blokkeren en als veiligheidstape om risicolocaties zoals traptreden, afstapjes en natte of gladde oppervlakken te markeren.

Slijtvaste toplaag


De gestreepte markeringstape op een 33 meter lange rol is gemaakt van sterk pvc en uitgevoerd met een kleurvaste en slijtvaste toplaag. Hierdoor kun je in een magazijn zonder problemen met een heftruck over de grondmarkering heen rijden. Plak de permanente HPX-markeringstape eenvoudig op een vloer, traptrede, deur, muur of obstakel en iedereen ziet duidelijk waar de grenzen liggen.

Pantsertape voor tijdelijke markering


Tip: heb je slechts tijdelijk vloermarkering nodig, bijvoorbeeld tijdens een beurs of evenement? Gebruik dan onze pantsertape 6200 in een kleur naar keuze. Deze HPX-tape kun je bij kortstondig gebruik verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven.

Twee kleurencombinaties


De rollen markeringstape zijn per stuk verkrijgbaar in de kleurencombinaties geel-zwart en rood-wit.Algemeen
Code 557106
Merk HPX
EAN 5425014220308
Materiaal PVC
Maten en gewichten
Breedte (mm) 50
Lengte (m) 33
Uiterlijk
Kleur Geel/Zwart
Uitvoering
Variant Markeringstape
Uitvoering Zelfklevend

Merk HPX

Met de producten van het merk HPX biedt onze webshop je een omvangrijk en veelzijdig assortiment aan professionele tapes: van bevestigingstape, maskingtape, tapijttape, pantsertape, ducttape, markeringstape en antisliptape tot klikband, klittenband en afzetlint, alles in verschillende rollengtes, breedtes en kleuren.

Hoge kwaliteit
Vanaf de start in 2004 richt de Belgische fabrikant HPX zich voortdurend op kwaliteitsverbetering en de verdere ontwikkeling van zijn professionele oplossingen. Alle tapes, banden en linten zijn dan ook geschikt voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Industrie en doe-het-zelf
De HPX-tapes vallen op door hun goede hechting op allerlei ondergronden en hun hoge temperatuurbestendigheid. Ze zijn ideaal voor diverse toepassingen in de industrie, de automobielindustrie, de bouw en voor doe-het-zelfgebruik.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie