HPX, Maskingtape, Papier, 38mm, 50m, oranje


Voer snel en precies je schilderwerk uit met behulp van deze hoogwaardige afplaktape of maskingtape 4400 van HPX voor langdurig gebruik.

Bijzonder scherpe randen met maskingtape


Deze oranje maskingtape van hoge kwaliteit is ideaal voor het voor langere tijd afplakken van kozijnen, plinten, ramen en allerlei objecten, zodat je vlot kunt schilderen met uitzonderlijk scherpe verfranden. De professionele ’gold’-schilderstape is gemaakt van versterkt washipapier dat je gemakkelijk op maat afscheurt en na gebruik weer eenvoudig van de ondergrond verwijdert.

Geen lijmresten


De zeer dunne schildersafplaktape op een vijftig meter lange rol hecht uitstekend op verschillende ondergronden zoals metaal, glas, kunststoffen en rubber. Gebruik de oplosmiddelbestendige en uv-bestendige afplaktape tot maximaal 100 graden Celsius en verwijder de HPX-tape binnen vier maanden na het bevestigen, zodat het geen lijmresten achterlaat.

Finelinetape voor auto’s


De schilderstape is geschikt voor zowel industrieel als huishoudelijk gebruik. In de auto-industrie wordt deze maskingtape vaak gebruikt voor het maken van extra dunne lijnen (finelinetape).

Twee breedtes


Maskingtape 4400 is verkrijgbaar in twee breedtes.Algemeen
Code 554095
Merk HPX
EAN 5425014220841
Materiaal Papier
Maten en gewichten
Breedte (mm) 38
Lengte (m) 50
Uiterlijk
Kleur Oranje
Uitvoering
Variant Maskingtape
Type 4400

Merk HPX

Met de producten van het merk HPX biedt onze webshop je een omvangrijk en veelzijdig assortiment aan professionele tapes: van bevestigingstape, maskingtape, tapijttape, pantsertape, ducttape, markeringstape en antisliptape tot klikband, klittenband en afzetlint, alles in verschillende rollengtes, breedtes en kleuren.

Hoge kwaliteit
Vanaf de start in 2004 richt de Belgische fabrikant HPX zich voortdurend op kwaliteitsverbetering en de verdere ontwikkeling van zijn professionele oplossingen. Alle tapes, banden en linten zijn dan ook geschikt voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Industrie en doe-het-zelf
De HPX-tapes vallen op door hun goede hechting op allerlei ondergronden en hun hoge temperatuurbestendigheid. Ze zijn ideaal voor diverse toepassingen in de industrie, de automobielindustrie, de bouw en voor doe-het-zelfgebruik.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook