HPX, Maskingtape, Papier, 38mm, 50m, wit/Crème


Voer snel en precies je schilderwerk uit met behulp van deze afplaktape of maskingtape van HPX voor kortstondig gebruik.

Strak schilderwerk met maskingtape


Deze crèmewitte maskingtape in schilderskwaliteit is ideaal voor het tijdelijk afplakken van kozijnen, plinten, ramen en allerlei objecten, zodat je vlot kunt schilderen met een mooi strak eindresultaat. De professionele schilderstape is gemaakt van crêpepapier dat je gemakkelijk op maat afscheurt en na gebruik weer heel eenvoudig van de ondergrond verwijdert.

Geen lijmresten


De schildersafplaktape op een vijftig meter lange rol hecht uitstekend op verschillende ondergronden zoals metaal, glas, kunststoffen en rubber. Het oplosmiddelbestendige materiaal laat bij gebruik tot 60 graden Celsius geen lijmresten na. Verwijder de HPX-tape bij buitengebruik binnen acht uur na aanbrengen, om te voorkomen dat de niet uv-bestendige afplaktape zich permanent gaat hechten.

Industrieel en huishoudelijk gebruik


De schilderstape is geschikt voor de auto-industrie en voor zowel industrieel als huishoudelijk gebruik. Zo ben je overal verzekerd van mooi en professioneel schilderwerk.

Diverse breedtes


Maskingtape is verkrijgbaar in verschillende breedtes.Algemeen
Code 554092
Merk HPX
EAN 8711347179060
Materiaal Papier
Maten en gewichten
Breedte (mm) 38
Lengte (m) 50
Uiterlijk
Kleur Wit/Crème
Uitvoering
Variant Maskingtape

Merk HPX

Met de producten van het merk HPX biedt onze webshop je een omvangrijk en veelzijdig assortiment aan professionele tapes: van bevestigingstape, maskingtape, tapijttape, pantsertape, ducttape, markeringstape en antisliptape tot klikband, klittenband en afzetlint, alles in verschillende rollengtes, breedtes en kleuren.

Hoge kwaliteit
Vanaf de start in 2004 richt de Belgische fabrikant HPX zich voortdurend op kwaliteitsverbetering en de verdere ontwikkeling van zijn professionele oplossingen. Alle tapes, banden en linten zijn dan ook geschikt voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Industrie en doe-het-zelf
De HPX-tapes vallen op door hun goede hechting op allerlei ondergronden en hun hoge temperatuurbestendigheid. Ze zijn ideaal voor diverse toepassingen in de industrie, de automobielindustrie, de bouw en voor doe-het-zelfgebruik.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook