HPX, Tapijttape, PP, 50mm, 25m, wit


Bevestig tapijt snel en stevig op ruwe oppervlakken met deze oersterke dubbelzijdige tapijttape van HPX voor langdurig gebruik.

Tapijttape voor blijvende vloerbedekking


Deze hoogwaardige witte tapijttape van PP met zeer hoge kleefkracht is ideaal om zonder lijm blijvende vloerbedekking en vloertegels te leggen op ruwe ondergronden zoals beton, hout en spaanplaat. De permanente carpettape is versterkt met een katoenweefsel en geschikt voor het stevig en langdurig vastplakken van de meeste soorten tapijt. Een ideale tapijttape voor zowel professioneel als doe-het-zelfgebruik.

Met de hand afscheurbaar


De extra sterke tapijttape op een vijfentwintig meter lange rol is eenvoudig met de hand af te scheuren, zodat je altijd snel kunt werken. Zet alleen de randen van je vloerbedekking vast of bevestig de dubbelzijdige tapijttape ook in het midden van de ruimte op je tapijt of tegels. Voor de veiligheid is het daarnaast slim om HPX-carpettape te gebruiken als je tapijt gaat leggen in hoeken en op trappen.

Snel en netjes tapijt leggen


Zorg dat de ondervloer goed schoon, vlak en droog is. Knip of scheur de tapijttape op de juiste lengte en plak deze op de ondergrond. Verwijder de bovenkant van de dubbelzijdige tape pas als je de vloerbedekking op de juiste maat hebt gesneden. Druk het tapijt of de tapijttegels na het vastplakken altijd stevig aan.

Ook voor tijdelijk tapijt


Voor het leggen van tijdelijke vloerbedekking op bijvoorbeeld beurzen is er dubbelzijdige ‘expo carpettape’ verkrijgbaar.Algemeen
Code 554561
Merk HPX
EAN 5425014224054
Materiaal PP
Maten en gewichten
Lengte (m) 25
Breedte (mm) 50
Uiterlijk
Kleur Wit
Uitvoering
Uitvoering Dubbelzijdig
Variant Tapijttape

Merk HPX

Met de producten van het merk HPX biedt onze webshop je een omvangrijk en veelzijdig assortiment aan professionele tapes: van bevestigingstape, maskingtape, tapijttape, pantsertape, ducttape, markeringstape en antisliptape tot klikband, klittenband en afzetlint, alles in verschillende rollengtes, breedtes en kleuren.

Hoge kwaliteit
Vanaf de start in 2004 richt de Belgische fabrikant HPX zich voortdurend op kwaliteitsverbetering en de verdere ontwikkeling van zijn professionele oplossingen. Alle tapes, banden en linten zijn dan ook geschikt voor zowel professioneel als huishoudelijk gebruik en voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen.

Industrie en doe-het-zelf
De HPX-tapes vallen op door hun goede hechting op allerlei ondergronden en hun hoge temperatuurbestendigheid. Ze zijn ideaal voor diverse toepassingen in de industrie, de automobielindustrie, de bouw en voor doe-het-zelfgebruik.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook