I'M Concept Deksel, I'M a HOT cup, PS, Ø62mm, zwart


Productcode
450111k
Besteleenheid
1

€ 2,05 /krimp @ 50 st
€ 2,48 incl. BTW

Op voorraad
16 producten

Deel dit product

Kunststof deksels zonder opening, voor het volledig afdekken van drinkbekers, zijn uitermate geschikt voor het vervoeren van een vloeibare inhoud. Kunststof deksels met opening, voor het gedeeltelijk afdekken van drinkbekers, bieden de mogelijkheid om de inhoud van de beker via het deksel te consumeren. Direct of door middel van het gebruik van een rietje.Algemeen
Productcode 450111k
Merk I'M Concept
EAN 8710653065562
Materiaal PS
Variant Deksel
Maten en gewichten
Diameter (mm) 62
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Thema I'M a HOT cup
Kleur Zwart

Merk I'M Concept

I’M a CONCEPT is een eigentijds to-go-verpakkingsconcept met verschillende productlijnen voor onder andere koffiebekers, drinkbekers, ijscups en snackzakken.

Trendy en tijdloos
Het tijdloze en tegelijkertijd trendy uiterlijk maakt dat de I’M a CONCEPT-producten passen in ieder marktsegment, van snackbar en ijssalon tot lunchroom en cafetaria. De dessins zijn onderscheidend, fris, modern en onderling perfect op elkaar afgestemd. Zo haal je met I’M a CONCEPT een complete verpakkingslijn in huis voor al je (meeneem)producten.

Hot en Cool
De producten van I’M a CONCEPT onderscheiden zich verder door hun enigszins brutale opdruk met uitdagende dubbele boodschap. Zo zijn de koffiebekers voorzien van de tekst I'M a HOT cup. Van een afstandje zie je echter alleen de grote letters op de beker en lees je I’M HOT. Hetzelfde geldt voor de tekst I’M a COOL cup op onze ijsbekers en koudedrankenbekers.

Tv-series
Sinds de introductie worden de I’M a-producten overal gesignaleerd. Op kantoor, in stadions, onderweg in de trein en tijdens evenementen. Veel verschillende (foodservice)bedrijven maken inmiddels gebruik van het opvallende meeneemconcept. En ook in tv-series en in de handen van BN’ers duiken deze trendy producten vaak op. Bekijk voor een impressie onze IMaCONCEPT.nl-fansite.

Professionele presentatie
De mooie en praktische producten van de verschillende concepten vullen elkaar perfect aan, zodat je je klanten met I’M a CONCEPT een complete en professionele presentatie van je warme en koude dranken, snacks en andere producten kunt bieden.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie