Instapak Quick Vulmateriaal, LDPE, 54cm, blauw


Productcode
397015
Besteleenheid
1

€ 162,25 /doos @ 30 stuks
€ 196,32 incl. BTW

Op voorraad
2 producten

Deel dit product

Ga je kwetsbare of breekbare producten versturen? Bescherm ze snel, veilig en efficiënt met dit unieke expansiekussen van Instapak Quick® RT.

Rondom beschermd
Deze handige zakken vullen zich binnen enkele seconden tot een op maat gemaakt effectief beschermend schuimkussen. Door zich in de doos rondom je product te vormen, zijn ze tijdens vervoer of transport een perfecte buffer.

Overal te gebruiken
De veelzijdige expansiekussens zijn ideaal voor producten van vrijwel elke vorm, grootte en gewicht. Om ze te vullen heb je geen doseersysteem, verwarmingseenheid, luchtmachine of andere apparatuur nodig. Hierdoor kun je de schuimzakken eenvoudig overal gebruiken. Je hebt bovendien geen rommel van losse vulmaterialen.

Ruimtebesparend
De kostenbesparende en ruimtebesparende kussens worden plat geleverd en kunnen tot wel 27 keer hun eigen volume aannemen. Zo kun je met een kleine doos Instapak Quick RT-zakken voldoende expansiekussens maken om een hele palletlading aan producten veilig te verpakken.

Professionele verpakking
Instapak Quick RT-zakken zijn ideaal voor gebruik door postkamers in bedrijven en kantoren, winkeliers, webshops, bedrijven die vanuit huis werken, magazijnen, museums en galerijen. Je product ziet er professioneel verpakt uit en komt in perfecte staat bij de ontvanger aan.

Zo werkt het

  • Leg je product klaar, samen met de doos waarin je het wilt verpakken.
  • Vouw een Instapak Quick RT-zak open en leg deze op een plat oppervlak met de A en de B naar je toe.
  • Druk linksonder met je handpalm op de A tot je een zachte ‘plop’ hoort. De verzegeling is nu verbroken en de twee bestanddelen kunnen zich vermengen.
  • Druk tien tot twintig keer beurtelings stevig op de A en de B om het schuim in de zak te activeren.
  • Leg de nog platte zak op de bodem van de lege doos.
  • Nestel het product direct in het groeiende schuim. Het zal zich als een beschermend kussen om je product heen vormen.
  • Herhaal dit proces met een tweede zak die je bovenop het product legt, om zo een bescherming te maken voor de bovenzijde van het product.
  • Sluit de kleppen voordat het kussen begint te zwellen en tape de doos dicht. Zo is de lege ruimte in de doos goed opgevuld en kan het product niet gaan zweven.Algemeen
Productcode 397015
Merk Instapak Quick
EAN 8714215079394
Materiaal LDPE
Maten en gewichten
Breedte (cm) 54
Lengte (cm) 68
Uiterlijk
Kleur Blauw

Merk Instapak Quick

Instapak Quick® RT Packaging is een revolutionair merk van de Amerikaanse producent en leverancier van verpakkingsoplossingen Sealed Air. Het bestaat uit een serie schuimverpakkingen die een unieke oplossing bieden voor het beschermen van kwetsbare of breekbare producten die bijvoorbeeld in dozen worden verpakt.

Beschermend kussen
Door de twee actieve bestanddelen van de Instapak Quick te activeren, mengen ze zich tot een schokdempend schuim dat automatisch de vorm van je product aanneemt. Zo vormen ze ongeacht vorm, gewicht en omvang een beschermend kussen rondom je product. De bufferkussens of schuimkussens zijn ter plekke zonder machine, dus volledig handmatig, op maat te maken en bieden optimale bescherming voor alles wat je wilt verzenden of vervoeren.

Sealed Air
Sealed Air biedt naast Instapak Quick nog diverse andere foamverpakkingen en vele verpakkingsoplossingen voor verschillende productgroepen en branches.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie