Katrin Handdoek, Papier, 23.5cm, 34cm, wit


Intergevouwen handdoeken zijn geschikt voor elke gelegenheid waar hoge eisen worden gesteld aan luxe en comfort. De dispenser zorgt voor een goede geleiding van de handdoeken, waardoor het verbruik aanzienlijk beperkt wordt.Algemeen
Code 681822
Merk Katrin
EAN 6414305345171
Materiaal Papier
Maten en gewichten
Lengte (cm) 34
Breedte (cm) 23.5
Inhoud (stuks) 110
Uiterlijk
Kleur Wit
Uitvoering
Uitvoering 2-laags
Verpakking
Aantal per pallet 32

Merk Katrin

Met de productlijn van het merk Katrin haal je een complete en hoogwaardige hygiëneoplossing in huis. Katrin is een echte specialist in producten en materialen voor frisse, behaaglijke en functionele openbare toiletruimten en werkplekken in bedrijven, hotels, scholen, restaurants en de gezondheidszorg.

Eenvoudig voor iedereen
Het merk staat bekend om zijn Inclusieve Design; ontwerpen die rekening houden met de behoeften van álle gebruikersgroepen. Ook door bijvoorbeeld kinderen, oudere mensen, slechtzienden en servicepersoneel zijn de producten eenvoudig te gebruiken.

Perfect evenwicht
Katrin biedt zijn klanten een perfect evenwicht tussen spaarzaamheid, verantwoordelijkheid en milieuvriendelijkheid. De innovatieve producten, vak- en marktkennis en leveringszekerheid van Katrin helpen je bij een perfecte inrichting en verzorging van je toiletruimten, werkplekken en faciliteiten voor gasten.

Professioneel concept
Naast handdoeken, toiletpapier, huishoudelijke doeken en professionele poetsdoeken omvat het concept ook dispensersystemen, zepen en toebehoren. Alle producten voldoen aan de professionele eisen op het gebied van hygiëne en zijn nu al afgestemd op de toekomstige EU-richtlijnen voor openbare ruimten.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie