kerstbal 400mm gestreept w/gr/r glitter


Breng je winkel, etalage, showroom of restaurant in kerstsferen met deze grote gestreepte kerstballen.

Kleurrijke kerstdecoratie


Ga dit jaar voor een kleurrijke kerst! Deze prachtige rood-wit-groen-gestreepte kerstballen met frisse uitstraling hebben een doorsnede van maar liefst 40 cm. De vrolijke decoratieballen zijn voorzien van een subtiele glitter.

Overal ophangen


De lichtgewicht kerstballen zijn aan de bovenkant uitgerust met een praktisch oogje. Rijg er een chic koord of feestelijk lint aan en hang ze aan de wand, voor je etalageruit, aan je winkelschappen, in je showhoek of waar je maar wilt. Zo creëer je met gemak overal een vrolijke kerstsfeer.

Drie formaten


De rood-wit-groene kerstballen zijn per stuk te koop en verkrijgbaar in drie formaten die je mooi met elkaar kunt combineren. De kerstballen gaan bovendien goed samen met de rood-wit-groen-gestreepte guirlande en met de decoratiematerialen uit onze LOVLY®-lijn Nordic Stripes. Bekijk ook onze andere winkeldecoraties speciaal voor de feestdagen.


Maten en gewichten
Code 890726
Merk Neutraal
EAN 8714215122649
Diameter (mm) 400
Uiterlijk
Thema Kerstmis
Verpakking
Aantal per pallet 20

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook