Keukenrol, Papier, 2-laags, wit


Code
686205
Besteleenheid
1

€ 16,45 /doos à 15 rol Excl. btw

Deel dit product

Maak alles in een handomdraai schoon en droog met het 2-laags keukenpapier op deze XL-keukenrol.

2-laags keukenrol


Keukenpapier is onmisbaar in elke keuken of kantine. Deze XL-keukenrol bevat maar liefst 85 vellen tweelaags keukenpapier die je dankzij de perforatieranden gemakkelijk kunt afscheuren. Het ongekleurde en onbedrukte witte tissuepapier is gemaakt van papierpulp en mag na gebruik in de gft-bak (uiteraard afhankelijk van wat je ermee hebt opgeveegd).

Veelzijdige vellen keukenpapier


Keukenpapier is een sterk absorberend tissuepapier dat je heel veelzijdig kunt gebruiken: voor het schoonvegen van oppervlakken, het opnemen van vloeistoffen, het schoonpoetsen van voorwerpen, het droogdeppen van vlees en vis, het verzamelen en weggooien van kookafval, in de plaats van servetjes, om je handen schoon te vegen en zelfs om je neus te snuiten. Omdat je keukenpapier na gebruik meestal direct weggooit, is het hygiënischer dan een vaatdoekAlgemeen
Code 686205
Merk Neutraal
EAN 8717278498621
Materiaal Papier
Maten en gewichten
Formaat XL
Uiterlijk
Kleur Wit
Uitvoering
Uitvoering 2-laags

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie