Kierstandhouder


Code
24-K-667-KSH940B
Besteleenheid
1

€ 12,50 /Stuk Excl. btwDeel dit product

Met deze stevige verchroomde kierstandhouder op je hotelkamerdeuren geef je je hotelgasten een extra gevoel van veiligheid.

Robuuste kierstandhouder


Jouw gasten hebben recht op comfort, privacy en veiligheid. Met deze robuuste kierstandhouder op je hotelkamerdeuren bepalen zij zelf wanneer zij hun kamerdeur of balkondeur extra willen vergrendelen. Door de beugel over het pennetje te draaien, kan de deur nog slechts tot op een kier worden geopend. Zo is gemakkelijk te zien wie er voor de deur staat zonder deze helemaal te hoeven openen, en kan niemand de hotelkamer binnensluipen terwijl jouw gast lekker ligt te slapen.

Eenvoudig te installeren


De kierstandhouder is gemaakt van stevig messing (een metaalmenging van koper en zink) en heeft een mooie verchroomde afwerking. Hij is geschikt voor naar binnen en naar buiten draaiende deuren en ramen en zowel linksom als rechtsom te gebruiken. De houder is eenvoudig op deuren en kozijnen te bevestigen met behulp van de meegeleverde bevestigingsschroeven. Deze kierstandhouders zijn per stuk te koop.Algemeen
Code 24-K-667-KSH940B
Merk Be Dutch
Materiaal Messing
Maten en gewichten
Breedte (mm) 110
Hoogte (mm) 60
Lengte (mm) 20
Uiterlijk
Afwerking Chroom

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie