Kist, hout, 42.5x21.5x15cm


Dit nostalgische houten geschenkenbakje past bij elke feestelijke gelegenheid.

Originele cadeauverpakking


Of het nu gaat om een verjaardag, een etentje of een jubileum: dit stevige houten kistje met handgrepen is een prachtige basis voor een cadeauverpakking. De afwerking in whitewash geeft het bakje een nostalgische uitstraling.

Diverse toepassingen


De originele kist leent zich uitstekend voor het verpakken van bijvoorbeeld delicatessen en woonaccessoires. Een aanwinst in het assortiment van slijterijen, wijnhandelaren, interieurwinkels en delicatessenwinkels.

Decoratieve presentatie


Vul voor een decoratieve presentatie de houten geschenkenkist met bijvoorbeeld cellofaanwol of sizzlepack en nestel daar de cadeautjes in. Je geschenkverpakking krijgt extra attentiewaarde als je deze verpakt in transparante folie en afmaakt met raffia of een mooi lint.

Per stuk te koop


Deze originele en fraaie cadeauverpakking is per stuk te koop. Leuk om te krijgen, nóg leuker om te geven. Eenmaal leeg wacht de kist vaak een tweede leven, bijvoorbeeld als decoratie in en rond het huis.

Twee maten


Deze houten kist is verkrijgbaar in een vierkant model en in een rechthoekige variant met leuke handgrepen.


Algemeen
Code 439019
Merk Neutraal
EAN 8714215063492
Materiaal Hout
Maten en gewichten
Lengte (cm) 42.5
Breedte (cm) 21.5
Hoogte (cm) 15
Uiterlijk
Thema Vaderdag
Verpakking
Aantal per pallet 120

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook