Koffiebeker, Rotterdam, Karton en coating, 225cc, 8oz, 88mm, wit/Groen


Code
450356
Besteleenheid
40

€ 2,36 /krimp @ 25 st Excl. btw

Op voorraad
8 producten

Deel dit product

Trakteer je legioen op deze echte Rotterdamse kampioenscups voor warme dranken!

Feyenoord landskampioen 2016/2017
Feyenoordlegioen, kameraden en andere trouwe fans: we hebben een nieuwe landskampioen! Met onze Rotterdamse roots zijn wij natuurlijk apetrots op de jongens. Om deze geweldige prestatie te vieren en de club te eren, hebben wij een wel heel bijzondere kampioensbeker ontworpen.

You’ll never drink alone
Deze originele koffiebekers zijn gemaakt van een hoge kwaliteit stevig karton met een speciale coating aan de binnenzijde. Hierdoor zijn ze geschikt voor het schenken van allerlei warme dranken, zoals koffie, thee, soep en chocolademelk. Het opschrift maakt in onvervalst Rotterdams duidelijk waar we samen op drinken: Feyenoord kampioen!

Hand in hand voor Feyenoord 1
Wil je je klanten laten weten dat jij juicht voor je club? Of geef je een feestje ter ere van onze kersverse landskampioen? Dan mogen deze kampioenscups natuurlijk niet ontbreken! Met trouwe Feyenoordfans onder elkaar geniet je immers extra van je bakkie pleur. Geef alle kameraden een Rotterdamse kampioensbeker in de hand en draag bij aan de verbroedering en het trotse gevoel voor je club!

Twee formaten
De kartonnen kampioensbekers zijn verkrijgbaar als automatenbeker van 180 ml en als flinke koffiebeker van 225 ml.Algemeen
Code 450356
Merk Neutraal
EAN 8714215129716
Materiaal Karton en coating
Variant Koffiebeker
Maten en gewichten
Inhoud (cc) 225
Inhoud (oz) 8
Hoogte (mm) 88
Diameter rand (mm) 80
Diameter bodem (mm) 56
Uiterlijk
Kleur Wit/Groen
Design Rotterdam

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.

In kleine en grote oplages
Veel van onze producten kunnen digitaal in kleine oplages worden bedrukt. Zo heb je al vanaf honderd stuks je eigen brievenbusdozen en bezit je al vanaf slechts 25 stuks je eigen wijnkisten! Bekijk alle mogelijkheden op onze speciale pagina voor bedrukte producten (dit aanbod vullen we regelmatig aan). Neem bij grotere aantallen gerust contact op met onze specialisten. Zij kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden die het beste passen bij jouw bedrijf.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie