Kratzak, HDPE, 58/2230my, blauw


Productcode
186188
Besteleenheid
1

€ 109,95 /doos @ 600 stuks
€ 133,04 incl. BTW

Op voorraad
37 producten

Deel dit product

Bescherm je kratten vlees en andere verse voedingswaren met deze ergonomische blauwe windtube-kratzakken.

Ideale bescherming
Ga je vlees of andere verse producten vervoeren in een kunststof krat? Deze stevige blauwe zijvouwzakken passen perfect in je kratten en beschermen de inhoud tegen vuil, stof en vocht.

Efficiënt vervoeren
De voedselveilige kratzakken zijn voorzien van een handige zijvouw waardoor de inhoudsmaat bij het gebruik aanzienlijk groter wordt. Zo kun je je producten veilig en efficiënt opslaan en vervoeren.

Snel en praktisch
Windtube-kratzakken zijn gebundeld met twee buisjes die je kunt ophangen aan een vloer- of wandstandaard. Vanaf deze standaard kun je de kratzakken eenvoudig openen en in de krat of doos leggen. Een snelle en praktische manier van werken waarmee je veel tijd bespaart.

Ergonomisch werken
Werken met windtube-kratzakken verhoogt de ergonomie aanzienlijk doordat je medewerkers minder hoeven te bukken. Zo voldoe je beter aan de arbonormen voor een minder fysiek belastende werkhouding.

Twee maten
De windtube-kratzakken zijn verkrijgbaar in twee maten. Blauwe zijvouwzakken zijn ook verkrijgbaar aan een blokrand met afscheurperforatie en als gewone losse vellen.
Algemeen
Productcode 186188
Merk Neutraal
EAN 08714215104522
Variant Kratzak
Materiaal HDPE
Uitvoering Windtube
Maten en gewichten
Dikte (my) 30.0
Breedte (cm) 58.0
Lengte (m) 63.0
Zijvouw (cm) 22
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Blauw
Verpakking
Aantal per pallet 0

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie