Kratzak, HDPE, 60/44x85cm, 10my, Geblokt, blauw


Productcode
186190
Besteleenheid
1
Merk
Neutraal

€ 77,95 /doos @ 1000 stuks
€ 94,32 incl. BTW

Op voorraad
39 producten

Deel dit product

Bescherm je kratten vlees en andere verse voedingswaren met deze blauwe kratzakken op blok.

Ideale bescherming
Ga je vlees of andere verse producten vervoeren in een kunststof krat? Deze stevige blauwe zijvouwzakken passen perfect in je kratten en beschermen de inhoud tegen vuil, stof en vocht.

Efficiënt vervoeren
De voedselveilige kratzakken zijn voorzien van een handige zijvouw waardoor de inhoudsmaat bij het gebruik aanzienlijk groter wordt. Zo kun je je producten veilig en efficiënt opslaan en vervoeren.

Eenvoudige verwerking
De praktische kratzakken zijn snel te verwerken doordat ze met een blokrand (afscheurperforatie) aan elkaar zijn gebundeld. Je trekt ze zo gemakkelijk per stuk van het blok.

Ook zonder blok
Blauwe zijvouwzakken zijn ook verkrijgbaar als losse vellen zonder blokrand en als windtube-kratzakken.
Algemeen
Productcode 186190
Merk Neutraal
Variant Kratzak
Materiaal HDPE
Maten en gewichten
Hoogte (cm) 85.0
Dikte (my) 10.0
Breedte (cm) 60
Zijvouw (cm) 44
Milieu en kwaliteit
Kwaliteitskeurmerk Voedselveiligheid
Uiterlijk
Kleur Blauw
Design Geblokt
Verpakking
Aantal per pallet 36

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie