Krijtbord, 80x120cm,


Code
10-GKRBBUI800X1200
Besteleenheid
1

€ 55,45 /stuk Excl. btwDeel dit product

Schrijf je creatieve reclameboodschappen op zo’n mooi buitenkrijtbord.

Voor buitengebruik


Dit unieke krijtbord zonder lijst is speciaal geschikt voor buitengebruik en gemakkelijk op een muur of ander oppervlak te bevestigen. Breng aantrekkelijke aanbiedingen op een originele manier onder de aandacht van je klanten of schrijf er bijzondere gerechten of menu’s op.

Altijd professioneel


Het waterbestendige bord heeft een speciale oppervlaktebewerking ondergaan waardoor hij er ondanks regen of zonneschijn altijd professioneel en verzorgd blijft uitzien. Ook laat het bord na het schoonmaken geen krijtstrepen of vegen na.

Horizontaal en verticaal


Dit krijtbord is aan beide zijden te beschrijven met krijt en krijtstiften en wordt geleverd met bevestigingsmateriaal en een handleiding. Het bord kan zowel horizontaal als verticaal worden opgehangen of op de ondergrond worden geplakt of gekit.


Maten en gewichten
Code 10-GKRBBUI800X1200
Merk Neutraal
Breedte (cm) 80
Lengte (cm) 120
Uitvoering
Beschrijfbaar Krijt, krijtstiften

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook