Krijtbord, steigerhout, bruin


Code
10-GKRB2088X60120
Besteleenheid
1

€ 122,95 /stuk Excl. btwDeel dit product

Schrijf je boodschap op dit authentieke krijtstoepbord. Daar kan geen enkele voorbijganger omheen!

Opvallend ontwerp


Aanbiedingen, gerechten of andere reclameboodschappen presenteer je op sfeervolle en creatieve wijze op dit bijzondere stoepbord. Het mooie krijtbord valt op door zijn originele ontwerp van brede steigerhouten planken.

Binnen en buiten


Dit reclamebord van stevig, weerbestendig steigerhout kun je zowel binnen als buiten gebruiken. Plaats de robuuste eyecatcher voor je winkel, op je terras, in je hal of entree, of op een andere strategische plaats.

Tweezijdig


Het stoep-krijtbord heeft aan beide zijden een schrijfvlak, zodat je boodschap gegarandeerd door elke passant wordt gezien. Het kwaliteitsbord is zowel met krijtjes als met krijtstiften te beschrijven.


Algemeen
Code 10-GKRB2088X60120
Merk Neutraal
Materiaal Steigerhout
Uiterlijk
Kleur Bruin
Uitvoering
Beschrijfbaar Krijt, krijtstiften

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook