Lint, 10mm, 250m, Hartjes,


Geef liefdevolle cadeaus een hartelijke uitstraling met dit bijzondere krullint vol hartjes.

Lint met hartjes


Dit fraaie witte krullint boordevol gekleurde hartjes is ideaal om je cadeauverpakkingen in een handomdraai van een feestelijke en lieflijke uitstraling te voorzien. Wikkel het 10 mm brede cadeaulint bijvoorbeeld rondom effen cadeaupapier, inpakfolie of een flesverpakking. Zo geef je al je cadeaus voor Valentijnsdag, Moederdag, Vaderdag, verjaardagen en andere speciale gelegenheden op een elegante manier een vrolijk en persoonlijk accent.

Gemakkelijk krullen


Het sierlijke krullint van PP is erg prettig in gebruik en krult zeer gemakkelijk met een schaar. Door de uiteinden te splitten met een (krul)lintsplitter, creëer je een weelderig effect. Het krullint wordt met een lengte van maar liefst 250 meter geleverd op een stevige, brede spoel waarmee je het eenvoudig kunt afrollen. Dat geeft lang inpakplezier!Algemeen
Code 711301
Merk Neutraal
EAN 8714215158761
Materiaal PP
Maten en gewichten
Breedte (mm) 10
Lengte (m) 250
Uiterlijk
Design Hartjes
Verpakking
Aantal per pallet 160

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook