Lint, 15mm, 20m, Cadeau en brieven, rood


Een slimme Sint decoreert zijn cadeautjes met dit chique sinterklaaslint!

Stevig textiel
Wil je je sinterklaascadeautjes feestelijk verpakken? Voor wie ze ook bestemd zijn, dit fleurige rode lint geeft je sinterklaaspakkingen heel gemakkelijk een vrolijke uitstraling. Het luxueuze lint heeft een mooie breedte, is gemaakt van stevig textiel en voorzien van goudkleurige sinterklaasafbeeldingen.

Opvallende decoratie
Het fraaie sinterklaaslint wordt geleverd op een stevige spoel waarmee je het eenvoudig kunt afrollen. Knip het lint op de juiste lengte en maak er een mooie strik mee. Zo heb je in een handomdraai een opvallende decoratie voor op je cadeaupapier, fleszakken, fourniturenzakjes en andere sinterklaasverpakkingen.Algemeen
Code 776963
Merk Neutraal
EAN 8714215085890
Materiaal Textiel
Variant Decoratie
Maten en gewichten
Breedte (mm) 15
Lengte (m) 20
Uiterlijk
Thema Sinterklaas
Kleur Rood
Design Cadeau en brieven

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook

€ 12,70/doos @ 100 stuks
€ 12,70/doos @ 100 stuks