Lint, 22mm, 20m, Natural, oranje


Geef je cadeauverpakkingen iets extra’s met dit extra brede, flexibele decoratielint.

Soepel textiel
Een fraai afgewerkte geschenkverpakking is leuk om te krijgen én om te geven! Dit prachtige brede lint van soepel textiel heeft een verstevigde zijkant en een mooie, naturel kwaliteitsuitstraling die zelfs je eenvoudigste verpakkingen laat opvallen.

Feestelijke decoratie
Gebruik dit gemakkelijk te verwerken lint als levendige decoratie op een feestelijke verpakking, maak er speelse strikken mee of bind verschillende kleuren samen tot een sfeervol geheel. Hang ook eens een stoer label aan het lint met daarop een persoonlijke boodschap voor de ontvanger. Zo is de verpakking al een cadeau op zich!

Klassieke kleuren
Het decoratielint wordt geleverd op een spoel van twintig meter en is verkrijgbaar in diverse klassieke kleuren zoals zilver, goud, zwart, oudroze, aquablauw en warmoranje.Algemeen
Code 701439
Merk Neutraal
EAN 8718547027023
Variant Decoratie
Materiaal Textiel
Maten en gewichten
Breedte (mm) 22
Lengte (m) 20
Uiterlijk
Kleur Oranje
Design Natural
Afwerking Verstevigd

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product wordt getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Laat ze bedrukken in je eigen bedrijfsstijl of maak zelf een ontwerp met een tekst en/of afbeelding naar keuze.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie

Anderen bestelden ook