Mes, Metaal, 0.2mm,


Productcode
918108
Besteleenheid
1

€ 2,75 /doos @ 10 stuks
€ 3,33 incl. BTW

Op voorraad
88 producten

Deel dit product

Dit handige industriemesje voor de Martor Secumax Snitty kun je aan vier kanten gebruiken.

Ideaal voor folie en papier
Werk je met een veiligheidsmesje zoals de Secumax Snitty voor het snijden van bijvoorbeeld folie, papier en andere dunne materialen? Kies dan voor deze ideale navulmesjes.

Vier snijvlakken
De stevige, uit hard staal vervaardigde kwaliteitsmesjes zijn voorzien van twee snijkanten en vier scherpe hoeken. Haal meer uit dit mesje door het te draaien en te keren wanneer het snijvlak bot wordt. Zo is het mesje maar liefst vier keer als nieuw te gebruiken.Algemeen
Productcode 918108
Merk Neutraal
Materiaal Metaal
Maten en gewichten
Lengte (mm) 0.20

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie