Mes, Metaal,


Productcode
918107
Besteleenheid
1

€ 4,95 /blister
€ 5,99 incl. BTW

Op voorraad
52 producten

Deel dit product

Veilig en efficiënt folie en papier snijden doe je met de Martor Secumax Snitty.

Voor dun materiaal
De Secumax Snitty is een bijzonder veilig snijgereedschap met een fris, ergonomisch ontwerp dat perfect dun materiaal snijdt. Het industriemesje is geïntegreerd in de handgreep en binnen enkele seconden zonder gereedschap te verwisselen.

Soepel snijden
Het veelzijdige snijmesje is ideaal voor het snijden van dunne materialen zoals diverse soorten folie en papier, eenlaags karton, garen en koord. De slimme, licht hellende voet zorgt ervoor dat je soepel in de individuele papier- en folielagen glijdt.

Gladde uitsnijding
Een geïntegreerde kunststof veer geleidt folie en papier in een optimale hoek van 45 graden trefzeker naar het mesje. Zo kan het materiaal niet haperen en ben je zeker van een gladde, nauwkeurige uitsnijding.

Hoge slijtvastheid
Het kleine en lichte veiligheidsmesje blinkt uit door zijn hoge slijtvastheid. De praktische afgeronde greep ligt erg prettig in de hand en maakt het snijmesje geschikt voor zowel rechts- als linkshandigen.

Technische kenmerken

 • Hoogste veiligheid
 • Mesjeswissel zonder gereedschap
 • Ergonomisch
 • Viervoudig snijvlak
 • Snijdiepte van 2 mm
 • Voor rechts- en linkshandigen
Belangrijkste snijmaterialen
 • Karton, tot eenlaags
 • Wikkelfolie, stretchfolie en krimpfolie
 • Foliebanen en papierbanen
 • Gecoate folie
 • Gelamineerde folie
 • Garen en koordAlgemeen
Productcode 918107
Merk Neutraal
EAN 04002632913969
Materiaal Metaal
Verpakking
Aantal per pallet 0

Merk Neutraal

Naast ons uitgebreide aanbod aan bestaande en eigen merken leveren wij een uitvoerige lijn van neutrale producten. Deze merkloze producten vind je in onze webshop terug onder de ‘merknaam’ Neutraal. Er zijn neutrale producten verkrijgbaar in praktisch elke productcategorie, van kartonnen dozen, disposables en schoonmaakmaterialen tot kantoorartikelen, draagtassen en geschenkverpakkingen, en nog veel meer.

Kwaliteit en betaalbaarheid
Met ons neutrale assortiment bieden wij een bijzondere combinatie van kwaliteit en betaalbaarheid. Bij de Neutraal-producten weet je zeker dat de prijs zo laag mogelijk is. Je betaalt immers niet voor een merknaam! Kwaliteit kunnen we garanderen dankzij ons eigen laboratorium, waar ieder product kan worden getest en onderzocht op diverse specificaties en wettelijke eisen. Hiervoor beschikken we over de nodige certificeringen zoals ISO 9001, BRC-IoP, FSC en GS1 DAS.

Eigen bedrukking
De Neutraal-producten hebben een neutraal uiterlijk en zijn dus standaard niet voorzien van een bedrukking. Dit maakt ze ideaal inpasbaar binnen je eigen verpakkingsconcept. Als je kiest voor een grotere afname, kun je de producten volledig naar wens laten bedrukken met je persoonlijke logo, tekst of afbeelding. Informeer gerust naar de mogelijkheden.


Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Schrijf een recensie